Nick

Geen goed ervaring, komen afspraken niet na

nette prijs

Een week geleden zou het verzonden zijn, nog niets ontvangen, eerste en gelijk de laatste keer.

Reactie ToolMax.nl:

Beste,
Beste,
Vervelend om te horen dat u uw order tot op heden niet heeft ontvangen, helaas waren de producten niet uit voorraad leverbaar bij de leverancier en kon de levertijd van 6 werkdagen niet worden behaald.
Echter zijn de producten op 18-10 alsnog binnengekomen en is de order op 19-10 alsnog bij u afgeleverd door PostNL.
Mocht u de order niet hebben ontvangen zien wij graag een mail tegemoetkomen via klantenservice@toolmax.nl
Onze excuses voor het ongemak.

Tool

Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

Betere bezorgening met handtekening van ontvanger

Rob Wijnands

Vanwege negatieve ervaring met een ander bedrijf was ik huiverig om deze 10 delige DeWalt Combiset te bestellen, voor de zekerheid levertijd (binnen 1 dag volgens website) opgevraagd voor... Vanwege negatieve ervaring met een ander bedrijf was ik huiverig om deze 10 delige DeWalt Combiset te bestellen, voor de zekerheid levertijd (binnen 1 dag volgens website) opgevraagd voor bestelling. Snelle reactie (van Ewout) en bevestiging van voorraad en levering, set besteld en binnen 24 uur geleverd. Producten zijn netjes en goed verpakt, nieuw en compleet. Kom hier zeker terug op mijn DeWalt gereedschappenset uit te breiden..

Doen wat ze zeggen te doen 👍

Richard

Zeer slecht, al maanden aan het wachten op een bestelling. Reageren niet op mail en erg onbeschoft aan de telefoon. Klanten deert ze totaal niet

Liegen en bedriegen

Beleefder communiceren, afspraken nakomen, bestellingen uitleveren, op mail reageren. Zeker niet aan te bevelen!!!

Ed Visser

Zegel Bosch professional koffer (schroefboormachine) verbroken en een gratis cadeautje niet gekregen. En deze twee punten kan ik bewijzen en terugkoppelen.
Waarom is deze opengebroken en is...
Waarom is deze opengebroken en is er iets aan de hand met deze schroefboormachine...??
Nee, hier bestel ik niet meer en ik zal deze winkel aan niemand aanbevelen.

Snel verzonden.

Zorg dat alles klopt en correct is.

bestelller

Levering laat, terwijl men adverteert met snelle levering... ja indien voorradig, maar dat het product niet voorradig is wordt niet vermeld op het moment dat de bestelling wordt bevestigd

die zullen er zeker zijn

geef direct aan of een product wel of niet voorradig is

Kees

Het bedrijf verzint nadat je een bestelling/retour hebt gedaan nog aanvullende voorwaarden die niet op de site terug te vinden zijn.
Ze benadelen de klant hiermee en dan krijg je alleen een...
Ze benadelen de klant hiermee en dan krijg je alleen een "welgemeend excuses", ze bieden verder geen goede oplossing.

De klant niet benadelen met voorwaarden die niet op de site terug te vinden zijn.

Mitchell

Super klantenservice! Product had een productiefout, hebben ze direct opgelost! Top! gelijk ook bij aantal mensen in de buurt aangeraden bij jullie te bestellen.

goede service, goede prijzen

Pim

Voor 22.24 besteld is dezelfde dag verzonden? Ben inmiddels 2 dagen verder en nog geen duidelijkheid.

Afspraken nakomen

Lahaye

Slecht, de producten zijn niet op voorraad, hoewel ze wel als zodanig op de website staan vermeld.

Duidelijke website

Afspraken beter nakomen