P.P. Scheffer / Energielabelzuidlimburg.nl

Super positieve ervaring

Zeer snelle levertijd en concurrerende prijs

Zou niet weten welke

R van Diemen

Super snel en correct

Erg ruime keuze en correcte en snelle afhandeling

Luc Couckhuyt

Zeer snelle en correcte levering van het materiaal. Ook de snelheid van het te vinden materiaal op de site is fantastisch. Top vind ik de informatie over waar het materiaal zich bevindt.

Zie feedback hierboven

Alles is uitstekend verlopen.

Verhoef

Vlotte levering van topmerken

Levering in de avond

Wormsbecher

Zeer goed

Levering super snel

Niets gewoon zo laten

Pzg services

Ik ben begonnen met het kopen van gereedschap van dit bedrijf en ik ben tevrede

Snelle bezorging

Ik heb geen

Chris

Uitstekend, vlot geleverd en alles in orde en volgens verwachting

Alles klopt

J.F.

Na een prijs verschil te zien in mijn winkelwagen vergeleken de website heb ik snel contact gekregen. binnen 1 uur na mijn reactie heb ik een offerte gekregen met de oude prijs. Super aanbod dus.... Na een prijs verschil te zien in mijn winkelwagen vergeleken de website heb ik snel contact gekregen. binnen 1 uur na mijn reactie heb ik een offerte gekregen met de oude prijs. Super aanbod dus. Helaas door wat veranderingen op de server ging het niet helemaal vloeiend met de offerte maar door weer een online chat aan te gaan was het binnen 5 min gepiept en kon ik de betaling doen. Het pakketje was de volgende dag al in huis. Nogmaals Super service (ook vragen beantwoorden waar het probleem zich bevond) en snelle afhandeling.

snelle service

Maak prijs update's wanneer het bedrijf dicht is/ heel vroeg in de ochtend uren (3 uur sochtends bijvoorbeeld) of geef aan waarom een prijs is veranderd in je winkelwagen en opzichten van de prijs... Maak prijs update's wanneer het bedrijf dicht is/ heel vroeg in de ochtend uren (3 uur sochtends bijvoorbeeld) of geef aan waarom een prijs is veranderd in je winkelwagen en opzichten van de prijs op de website

Norman

Super snel geleverd. Top

Geweldige levering

Niks

Immikhuizen

Super snelle levering en goed verpakt

Super snel geleverd

Meer detail fotos