Sebastiaan

Eerste ervaring is zo ver erg slecht en triest. Meerdere producten bestellen met allemaal "voor bepaalde tijd bestellen vandaag verzonden" de volgende avond berichtje krijgen dat de gehele... Eerste ervaring is zo ver erg slecht en triest. Meerdere producten bestellen met allemaal "voor bepaalde tijd bestellen vandaag verzonden" de volgende avond berichtje krijgen dat de gehele bestelling 1 week later word geleverd omdat 1 product toch niet op voorraad is. Bel je in de ochten om het 1 product te annuleren of na te leveren en je word verteld is goed dan krijg je vandaag de track en trace. Nu zijn we na het weekend dus dat verspild omdat ik to vandaag nog steeds geen product of track and trace heb gekregen.

Is belachelijk als je je niet aan je eigen motto kan houden en vervolgens ook nog eens een belofte via de telefoon verbreekt.

Had ik dit geweten had ik via Bol.com besteld, die houden zich in ieder geval aan hun afspraak vandaag besteld morgen geleverd, mss iets om van te leren??

Zover geen, enige ervaring en is al erg slecht.

Eerlijkheid en logica, als iemand 10 producten besteld en je ineens 1 niet leverbaar hebt, eerst even bellen wat de klant wil in plaats van gewoon alles 1 mss 2 weken later leveren. Mens van vandaag... Eerlijkheid en logica, als iemand 10 producten besteld en je ineens 1 niet leverbaar hebt, eerst even bellen wat de klant wil in plaats van gewoon alles 1 mss 2 weken later leveren. Mens van vandaag besteld niet iets om het over 1 of 2 weken te gebruiken.

Beste Sebastiaan,
Beste Sebastiaan,
Allereerst onze welgemeende excuses dat de levertijden uitblijven bij uw bestelling, ik zie inderdaad dat één product niet voorradig was en hierdoor uw gehele bestelling niet verzonden werd. Ik zie dat mijn collega gisteren de deellevering heeft doorgevoerd zodat u alsnog vandaag een gedeelte van uw bestelling mag ontvangen.
Nogmaals onze welgemeende excuses!

Reinout

Ik heb nog geen idee. Er is nog niets geleverd ondanks dat er bij het uitzoeken van de artikelen 2à3 werkdagen stond. Ik kan natuurlijk niet weten hoeveel werkdagen er in n week zitten. Verder... Ik heb nog geen idee. Er is nog niets geleverd ondanks dat er bij het uitzoeken van de artikelen 2à3 werkdagen stond. Ik kan natuurlijk niet weten hoeveel werkdagen er in n week zitten. Verder alleen mails dat er vertraging is in de levering en n vraag of ik toolmax wil beoordelen. Tja, tot nu toe echt geen reden tot juichen.

Veel spullen te vinden

Levertijden naar waarheid aangeven.

Hendriks

Snel geleverd top bedrijf

Snel geleverd

Dieter Bulcke

Teleurstelling: twee keer bestelling geplaatst, maar twee keer heeft ToolMax die gewoon geannuleerd.

aangeboden merken

misschien eens leveren

Beste Dieter,
Beste Dieter,
Helaas wegens een technische storing had het door u 2 keer bestelde product een onrealistisch verkoopprijs. Doordat deze prijs onrealistisch is hebben wij beide bestellingen geannuleerd.

Liko

Waardeloos
Levertijden van 3 weken zijn niet van deze tijd.
En als het niet anders kan vermeld het dan bij bestellen.

Sent from Android device

Goedkoop

Sneller leveren.
Levertijd vermelden vóór bestellen.

Hallo Liko,
Hallo Liko,
Allereerst vervelend dat de levertijd langer is dan u van ons mag verwachten en hiervoor onze excuses! Ik zie inderdaad de het door u bestelde product flinke vertraging heeft opgelopen en hierdoor blijft de levering uit. Dit hadden we met u moeten communiceren en hiervoor onze excuses!

Hakker

Gewoon goed.

Snel verzonden, indien op voorraad .

J. Heruer

Top. Bestelling geplaatst volgende dag netjes geleverd. Product klopt met wat er over geschreven was op de site. Helemaal happy er mee.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

N.v.t

Richard

Scherp prijzen, compleet, snelle levering

snelheid

tip: Niet mensen toch gauw op uw mailinglist plaatsen, zelfs al hebben ze 'nee' aangevinkt

Henk van den Berg

Prima service snelle levering mooie producten.

Zeer makkelijk bestellen. Dag erna al geleverd. Makita flex op accu 18v doet het perfect. Goed product voordelige prijs .

Geen verbeterpunten

Rik