AKO Vloeren

Zeer goed!
Beste prijzen en snelste levering, onmiddellijk antwoord op alle vragen en goede uitleggen & goede adviezen!
Ik zet 5 sterretjes *****

Prijzen levering, communicatie.

Nog niet

Fer

Makkelijke website, goede prijzen en snelle levering!

Makkelijk

Eric MEERKENS

Zeer tevreden

Zeer snelle levering en uitstekend verpakt

Janssen

De bestelde onkruidverwijderaar gekregen maar mist een onderdeeltje wat essentieel is een knelkoppeling. In de beschrijving staat: kijk dat die erbij zit. Nou, dus niet. De controle moet naar mijn... De bestelde onkruidverwijderaar gekregen maar mist een onderdeeltje wat essentieel is een knelkoppeling. In de beschrijving staat: kijk dat die erbij zit. Nou, dus niet. De controle moet naar mijn idee bij de fabrikant zijn en niet bij de klant. Gebeld met Toolmax en verder niets meer vernomen. Ben er niet blij mee

Betere afwikkeling bij klachten.

Reactie ToolMax.nl:

Beste Gemma,
Allereerst vervelend dat er een onderdeel mist van uw bestelling, en hiervoor onze excuses!
Beste Gemma,
Ik zie dat mijn collega die u gesproken heeft aan de telefoon met de leverancier hier contact over heeft gehad, en dat u het onderdeel zo spoedig mogelijk rechtstreeks geleverd krijgt van de leverancier zodat u alsnog de onkruidverwijderaar kunt gebruiken. Wij hadden u hier uiteraard een update over moet geven en hiervoor onze excuses!

Maris

Op de site staat snelle levering van dit artikel, echter blijkt dit artikel pas na ruim een week door de leverancier bij de ToolMax aan te komen (is meest optimischtische de verwachting). Daarna... Op de site staat snelle levering van dit artikel, echter blijkt dit artikel pas na ruim een week door de leverancier bij de ToolMax aan te komen (is meest optimischtische de verwachting). Daarna duurt het nog enkele dagen voordat ik deze ontvang. Ik mag er 'bij snelle levering' toch vanuitgaan dat dit binnen een week is? Ik had al eerdere commentaren gelezen over onbetrouwbare info op de site. Dit is dus helaas waar. Mijn klus moet ik nu later uitvoeren en afspraken verzetten, met dank aan ToolMax.

Men verkoopt dit product en dat is niet bij de reguliere bouwmarkt te koop.

Zie bovenstaand

KdL

Uitstekend!

Groot assortiment, eenvoudig bestellen en snel geleverd.
Ok afhalen gaat prima.

Géén.

Kris Van Kerckhoven

Een "TOP" bedrijf!!!!

Goede prijs, snelle levering, zeer goede informatie!

Geen!

Schoonmaak bedrijf dijkstra

Super goed bedrijf een dikke duim

Ja jullie konden het snel leveren

Noord LTD

Snelle bestelling, prima service, goede merken

goeie info over producten

naast alle service, jullie scherpe prijzen duidelijk laten zien, voor mij een van de beste internetshops voor goed gereedschap

Gerrit Jan

Top