Corré

Snel en betrouwbaar

Duidelijke fotos en info

Misschien bij "Platform LXT 18 V" meer nadrukkelijker verwijzen naar het type accu, omdat achteraf voor mij bleek dat de accu van mijn boormachine, die ook 18v is, niet paste doordat deze ietsje... Misschien bij "Platform LXT 18 V" meer nadrukkelijker verwijzen naar het type accu, omdat achteraf voor mij bleek dat de accu van mijn boormachine, die ook 18v is, niet paste doordat deze ietsje breder is. Moest dus retourneren. Op mijn vraag wordt niet geantwoord en er wordt geen actie ondernomen om mij verder te helpen met het vinden van een oplossing. Of een ander advies. Gemiste kans.

Edgar Boers

Verkeerd voorgelicht

Kleur van de letters

Andere kleur letters

p van den oever

Ik moet mijn pakketje nog ophalen want post nl heeft het gelijk bij bodehuis geleverd ZONDER bij mijn adres langs te komen
ik was de hele dag thuis en als hij hier was geweest denk ik dat een...
ik was de hele dag thuis en als hij hier was geweest denk ik dat een bericht inde bus wel het minste was

groot assortiment

Rene

Positief

komen (leverings)beloften na

Rob

Top, snelle levering en nette prijs

Prijs

Carine Van Parys

Heb mijn eerste bestelling geplaatst en dit was een negatieve ervaring. Mijn bestelling was zoek bij de courier en bij navraag waar mijn zending was beloofde men mij twee keer terug te bellen maar... Heb mijn eerste bestelling geplaatst en dit was een negatieve ervaring. Mijn bestelling was zoek bij de courier en bij navraag waar mijn zending was beloofde men mij twee keer terug te bellen maar dat werd niet gedaan. Ik bestelde op 13/5 en ontving mijn pakket uiteindelijk op 22/5. Ik begrijp dat Toolmax geen vat heeft op de courier maar dan moet er misschien met een ‘betrouwbare’ courier gewerkt worden. Scheelt heel wat irritatie.

Kan ik niet zeggen want geen ondervonden

Andere courier inschakelen

Backengine

S’ochtends besteld was inderdaad s’avonds bezorg

Enorm assortiment

Webshop is iets verouderd, te weinig filter mogelijkheden

Koopmans

Ze leveren goede producten voor een redelijke prijs

Zou het niet weten

M Masselink

Alles volgens bestelling en levering

Houd zich aan afspraak

Niet