Elles Keijzers
- Duidelijkheid over verzendkosten
- 4
- Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf:
- Top levering. Snel en betrouwbaar
- other 3
100% beveelt Top Leisure Products aan!
Top levering. Snel en betrouwbaar
Prima aankoop gedaan. Product is erg mooi.
Goed!
goed
Goed! Erg klantgericht.
Heel erg prettig
Soepel
Prima, snelle verzending. Het ging om 2 uitschuifbare kinder visnetjes. Tot mijn verrassing zaten er ook nog 2 uitschuifbare doosje van plastic in de doos. Weet alleen niet waar ze voor dienen.
Top Leisure Products verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Top Leisure Products heeft de volgende resultaten bereikt:
Top Leisure Products
Loswal 8a
9206 AH Drachten
Top levering. Snel en betrouwbaar
Prima aankoop gedaan. Product is erg mooi.
Goed!
Tevreden!