Claire
De bio sojabonen zijn de beste die ik al gehad heb om mijn tofu te maken. De opbrengst is meer dan met mijn andere bonen en de kleur, textuur en smaak van de tofu is ook beter.
- Product of service:
- Bio sojabonen
Ik had een aantal producten besteld. Bij de levering zat een briefje dat de thee helaas niet leverbaar is. Vervolgens krijg ik geen alternatief of mijn geld terug. Ik heb hier achteraan gebeld en het zou opgelost worden. Wederom hoor ik niets meer...dus product wel betaald en niets ontvangen en geen geld terug. Erg jammer want de producten die ik wel heb mogen ontvangen zijn goed. Maar dit is natuurlijk onacceptabel!
Mijn ervaring is goed.
Uitstekend
Goede levering en fijne producten
Heerlijke Noten en altijd nette en snelle afhandeling!
Bestelling zoals gewenst, de kwaliteit is absoluut top !! Vers en veel lekkerder dan in de reguliere winkels.
Kwaliteit producten
Altijd top kwaliteit met snelle levering!
Heel snel geleverd, goed verpakt.
Mooie duidelijke website en alles wordt keurig en snel afgeleverd. Producten zien er goed uit.
Super
Uitstejend
Ben zeer tevreden over de producten
Top Noten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Top Noten heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijn ervaring is goed.
Uitstekend
Goede levering en fijne producten
Heerlijke Noten en altijd nette en snelle afhandeling!
Kwaliteit producten
Altijd top kwaliteit met snelle levering!
Heel snel geleverd, goed verpakt.
Super
Uitstejend