Makkelijk uitzoeken duidelijk wat en hoe hout is en brand
R Kurvers
Goede prijs, prima afhandeling
Theike
Aflevering ging goed en vlot ook op tijd maar werd niet gebeld vooraf ! Over de kwaliteit van de bruinkool briketten record kan ik niks melden want nog niet met gestookt kwaliteit is...Aflevering ging goed en vlot ook op tijd maar werd niet gebeld vooraf ! Over de kwaliteit van de bruinkool briketten record kan ik niks melden want nog niet met gestookt kwaliteit is sowieso altijd maar een.....? Met briketten ze gaan meestal niet lang mee men moet al alle ideale oomstandigheden mee hebben dat dan bruinkool briketten uberhaupt lang branden de kachel potdicht zetten is geen optie vanwege de koolmonoxide vergiftiging !!!!
Niels Masselink
Prima service. Echt top! Heldere website. Goede communicatie via email
Eddy
Piri Kay briketten besteld, snel geleverd, goed verpakt. Ik ben zeer tevreden over Topbrandhout
Marius Daamen.
Bestel jaarlijks pinikay brikketten bij Topbrandhout.nl en nu ook weer besteld. Dit keer zeer mooi geperst schoon van buiten en geen kruimels dus houd deze leverancier Peter😉. En ze branden...Bestel jaarlijks pinikay brikketten bij Topbrandhout.nl en nu ook weer besteld. Dit keer zeer mooi geperst schoon van buiten en geen kruimels dus houd deze leverancier Peter😉. En ze branden goed.👍👌👏
Chris Oostman
Pallet Pini Kay briketten besteld, keurig op de afgesproken datum afgeleverd!
Jeffry Wongsosetro
Top, helemaal tevreden, levering volgens afspraak.
Niels Baten
Prima, vriendelijke mensen aan de telefoon en prima service