Bestellen ging zeer eenvoudig, productinformatie was ruim voldoende. Middels mail en telefoon werd de afspraak voor levering gepland waardoor ik exact het uur van aflevering ruim te voren wist.... Bestellen ging zeer eenvoudig, productinformatie was ruim voldoende. Middels mail en telefoon werd de afspraak voor levering gepland waardoor ik exact het uur van aflevering ruim te voren wist. Goede geste zou zijn bij iedere levering een klein zakje aanmaakhout mee te leveren, kleine moeite, weinig kosten en zeer hoog waarderingsgehalte

Afhandeling van de bestelling verloopt gewoon heel goed. Tweede bestelling was de levering zelfs nog dezelfde dag!!

Hallo, Mijn feedback: Snelle en goede afhandeling en vooral het persoonlijk kontakt ervaarden wij als zeer positief!

Snelle reactie na mijn bestelling en het hout werd de volgende dag al geleverd. Wist precies op welke tijd de bestelling kwam en dat is prettig. Ik had 2m3 eiken besteld en het is prachtig hout en... Snelle reactie na mijn bestelling en het hout werd de volgende dag al geleverd. Wist precies op welke tijd de bestelling kwam en dat is prettig. Ik had 2m3 eiken besteld en het is prachtig hout en brand erg mooi. Ik ben erg tevreden.

Van te voren gebeld omdat ik niet goed wist of ik RUF of Pini Kay briketten moest kiezen. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en met deze voorlichting heb ik gekozen voor een pallet Pini Kay.... Van te voren gebeld omdat ik niet goed wist of ik RUF of Pini Kay briketten moest kiezen. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en met deze voorlichting heb ik gekozen voor een pallet Pini Kay. Levering volgde zeer snel na bestelling. Briktten branden mooi, en geven lang veel warmte af! Conclusie: super briketten en goede service van openhaardhoutweb.nl

Levering prima op tijd. Het proef pakket zag er aan de buitenkant weinig beschermd uit door het karton. Maar de inhoud was in perfecte staat dus niet altijd op de buitenkant afgaan.