Super snel geleverd. Netjes even gebeld op de dag van bestelling en dag van afleveren. Top service. Hout is kurkdroog. Als ik toch een klein puntje moet noemen: van mij hadden de houtblokken iets...Super snel geleverd. Netjes even gebeld op de dag van bestelling en dag van afleveren. Top service. Hout is kurkdroog. Als ik toch een klein puntje moet noemen: van mij hadden de houtblokken iets groter gemogen. Er zitten voornamelijk kleine blokjes bij. Dat betekent vaker bijvullen.
Goede kwaliteit maakt belofte en verwachtingen waar
Zeer tevreden
Prima Service, maar een klein dingetje, de pallet was helemaal kapot dus een beetje moeilijk om uit de vrachtwagen en binnen te halen.
Snelle reactie na het bestellen, volgende dag al binnen. Het telefonisch op de hoogte houden over de bestelling vond ik prettig
Openhaard hout geleverd zoals afgesproken, zowel de levering en de afgesproken tijd. dus geen verbetering noidig
Ik ben zeer tevreden voel mij goed geholpen afspraken zijn tijdig en keurig nagekomen. Hout is van zeer goede kwaliteit. Inmiddels buren van mij naar jullie doorgestuurd.
Mijn eerste ervaringen zijn heel goed. Goede kwaliteit en prima afspraken nagekomen!
Zeer snel en netjes afgehandeld. Vooraf duidelijk contact over leverantie.