De aflevering was niet op het opgegeven tijdstip (te vroeg). De chauffeur had niet de beschikking over een elektrische pompwagen. Nu moest dat met een handwagen gebeuren en dat is martelen voor de... De aflevering was niet op het opgegeven tijdstip (te vroeg). De chauffeur had niet de beschikking over een elektrische pompwagen. Nu moest dat met een handwagen gebeuren en dat is martelen voor de chauffeur. Hij deed zijn uiterste best maar het had als gevolg, dat ik 3 pellets met de hand naast mijn huis moest sjouwen. Dat is geen leuk werk. Helaas!!

Het doorgeven van het tijdstip van bezorgen vind ik erg goed.

Mijn opslag hok is precies 1kuub maar er was wel ruimte over. Jammer. Prima droog hout goed op maat gezaagd. Goed stipt en vriendelijk service.

Uitstekende afhandeling van de bestelling. Ook prima communicatie momenten rond afhandeling.

Vriendelijk, correct. Goed en snel afgehandeld. 1 suggestie ter verbetering. De pallet zat niet goed in de folie en viel deels uit elkaar. De chauffeur heeft veel moeite moeten doen, om de pallet... Vriendelijk, correct. Goed en snel afgehandeld. 1 suggestie ter verbetering. De pallet zat niet goed in de folie en viel deels uit elkaar. De chauffeur heeft veel moeite moeten doen, om de pallet uit de vrachtwagen te krijgen. Daarbij was het een weggooipallet die volgens hem te zwaar beladen was. Een klein aantal briketten was hierdoor beschadigd. We gaan de briketten deze winter voor het eerst gebruiken. Afhankelijk van de ervaring zullen we opnieuw 1 of meerdere pallets bestellen, vandaar vraag 3 misschien aangevinkt.

Er is slechts 1 verbeterpunt: tijdstip van levering was niet conform afspraak.

Eerste keer bij deze webshop hout besteld, uiterst tevreden over het verloop van bestelling op de website Zeer snelle, goede en vriendelijke service en levering. Beste prijzen ten opzichte van... Eerste keer bij deze webshop hout besteld, uiterst tevreden over het verloop van bestelling op de website Zeer snelle, goede en vriendelijke service en levering. Beste prijzen ten opzichte van andere Site's. Aflopende prijzen bij grotere bestellingen, een super pluspunt. Eikenhout ziet er goed uit, nu nog testen hoe het Brand deze winter. Bij goede test resultaten bestellen we zeker weer bij openbaarheid web. Klein min puntje: hout stukken een beetje beter stapelen en pallet tot bovenaan vol maken.

Precies op het afgesproken tijdstip afgeleverd.

Prima service; heel snel en bijzonder steent en vriendelijk. Alles prima geregeld.

Heerlijk als er iemand meedenkt, en zijn best doet om wel te kunnen leveren!