Goede website waar bestellen heel makkelijk is. Na de bestelling direct zowel per mail als telefonisch een bevestiging. De geleverde houtblokken zijn van uitstekende kwaliteit. Leuke verrassing dat...Goede website waar bestellen heel makkelijk is. Na de bestelling direct zowel per mail als telefonisch een bevestiging. De geleverde houtblokken zijn van uitstekende kwaliteit. Leuke verrassing dat er aanmaakhout en aanmaakblokjes gratis werden meegeleverd. Enige minpunt: de transporteur was vroeger dan afgesproken waardoor ik niet thuis bij de levering.
Bestelling werd nagebeld over de leverdatum. Alles zeer correct en punctueel.
Goede persoonlijke service.
Goed bereikbaar, snelle reactie en een goede afhandeling, en zeker niet onbelangrijk een goede kwaliteit
Ik vind het goed geregeld, als je besteld krijg je direct een bevestiging en de leverdag is altijd zoals afgesproken. Voor mij geen verbetering nodig.
Onze eerste bestelling verliep buitengewoon goed en soepel.Binnen de gestelde termijn kregen wij ons product.Het adres is lastig te vinden maar de chauffeur liet zich keurig telefonisch...Onze eerste bestelling verliep buitengewoon goed en soepel.Binnen de gestelde termijn kregen wij ons product.Het adres is lastig te vinden maar de chauffeur liet zich keurig telefonisch adviseren.Het hout was al binnen en kort daarop kregen we een telefoontje met de mededeling dat de bestelling onder weg was,haha te laat,het was er al.Al met al zeer tevereden.
Het bedrijf klinkt goed. Afhamdeling was prima. Maar we weten niet of jullie het juiste hout hebben geleverd. Het ovengedroogd hout van de vorige leverancier brandde veel langer. Dit beuken vliegt...Het bedrijf klinkt goed. Afhamdeling was prima. Maar we weten niet of jullie het juiste hout hebben geleverd. Het ovengedroogd hout van de vorige leverancier brandde veel langer. Dit beuken vliegt erdoor heen. Toevallig had ik jullie net hierover willen bellen. Maar dat ga ik alsnogp doen as maandag. Het fikt weg.... En daar is het toch te duur voor.
Besteld en ontvangen,op tijd en voor de deur,prima
Alles ging prima. Alleen degene die het kwam brengen wekte medelijden op: hij had geen elektrische steekkar en moest drie keer stoppen om op adem te komen. Lijkt me handig voor jullie om hem met...Alles ging prima. Alleen degene die het kwam brengen wekte medelijden op: hij had geen elektrische steekkar en moest drie keer stoppen om op adem te komen. Lijkt me handig voor jullie om hem met betere spullen uit te rusten.