Ik ben een terugkerende tevreden klant. Het bestelproces is eenvoudig en prima service: directe orderbevestiging, aankondiging tijdblok van levering. De leverancier was keurig op tijd en zorgde voor...Ik ben een terugkerende tevreden klant. Het bestelproces is eenvoudig en prima service: directe orderbevestiging, aankondiging tijdblok van levering. De leverancier was keurig op tijd en zorgde voor plaatsing van het pallet op de voor ons handigste plaats. Oh ja, prima prijs en product (haardblokken pini kay).
Niks , top service 👌
Snelle levering. Komen de leveringsafspraak na. Alleen bij het leeghalen van een pallet pallets bleken er 12 zakken van de 70 zakken kapot te zijn.
Weer keurig afgeleverd pallet in garage gezet.
Zeer goed afgeleverd alles volgens afspraak Ben al jaren zeer tevreden. Hopelijk volgend jaar ook weer. Groetjes ***
Goede snelle levering en hulpvaardige chauffeur. Buitenkanten van de pallet waren netjes en mooi hout. In het midden veel kleine stukken, veel zaagsel en sigarettenpeuken.
Alles perfect verlopen.
Helemaal prima!
Levertijd klopte met de afspraak, vriendelijke chauffeur.