Makkelijk en snel te bestellen. Helaas is de gekozen transporteur niet goed voorzien van de nodige apparaten om 960kg zwaar pallets te verplaatsen.

Snelle service en heel flexibel om gegaan met het feit dat ik teveel hout had besteld. De volgende dag was het teveel betaalde geld terug gestort.

Mooi op tijd geleverd. Met deze elektrische pallet wagen mooi de oprit omhoog,zo in de garage gereden (lukt bijna nooit maar met deze elektrische pompwagen lukt het wel) Ligt er natuurlijk aan welk... Mooi op tijd geleverd. Met deze elektrische pallet wagen mooi de oprit omhoog,zo in de garage gereden (lukt bijna nooit maar met deze elektrische pompwagen lukt het wel) Ligt er natuurlijk aan welk bedrijf komt lossen en merk pompwagen.Mij scheelt het natuurlijk een hoop sleepwerk.Dus *** van mij een 10 ook voor Trans Mission chauffeur was ook aardig.Met de pini-kay mix hout ook zeer tevreden.Voorheen altijd pini-kay hardhout gehad maar mix zijn wat langer die zijn meer geschikter voor mijn kachel. Dus alles weer prima

Het is prima gereld chauffeur belt op als hij bijna in de buurt is echt super en je kan kiezen welke dag de levering is echt een prima bedrijf

Wederom foutloos uitgevoerde bestelling. Dit keer briketten (pinikay en ruf) besteld, prima kwaliteit. Transporteur/chauffeur fantastisch werk geleverd.

Inmiddels vaste klant en wederom perfecte kwaliteit hout en keurig geleverd. Aanrader!

Levering vanuit u bedrijf zeer goed en correct , levering transportbedrijf minimaaal, had mail ontvangen voor levering tussen 17.15 uur en 19.17 uur. Na bellen om 19.45 uur bleek auto met hout in... Levering vanuit u bedrijf zeer goed en correct , levering transportbedrijf minimaaal, had mail ontvangen voor levering tussen 17.15 uur en 19.17 uur. Na bellen om 19.45 uur bleek auto met hout in loods transportuur te staan, chauffeur was al naar huis. na vraaag waarom chuffeur niet gevbeld had dat hiu niet meer kwam ws antwoord dat doen ze niet. bij levering andere dag bleek dt er 6 zakken aanmaak hout er niet bij zaten, deze zin andere dag nageleverd. alom levering transport bedrijf ws minimaal.