Caroline

Slechte bezorgdienst

Aanbiedingen.

Betere bezorgdienst nemen deze blijft verzetten. Art retourgestuurd.

Kats

Slecht

leveren van bestelling, geld terug geven als niets binnen komt, stoppen met oplichtingspraktijken

Maico Van Der Hulst

Tot heden goed . Nu waardeloos!! Mis een zak brokken.

Prijs

Contact !!!!! Hoor niks. En geen antwoord.

Adema

Al lang klant, maar het laatste jaar is de levering erg slecht, wacht nu al bijna twee weken op een grote bestelling omdat 1 product niet leverbaar was. Vier keer de mail gehad dat het pakket... Al lang klant, maar het laatste jaar is de levering erg slecht, wacht nu al bijna twee weken op een grote bestelling omdat 1 product niet leverbaar was. Vier keer de mail gehad dat het pakket geleverd zou worden en ja hoor na de vierde mail en dus drie avonden wachten kwam nog niet de eens de helft van de levering binnen. Na mailen, telefoon deed het niet, kreeg ik antwoord terug van de robot in opleiding, juist die wist niets, dus geen antwoord. Dus tja is dit de service die we mogen verwachten.
En dan heb ik het nog niet over de vorige keer, toen ging er ook van alles mis, antwoord was toen, ja in een bedrijf kan nu eenmaal iets fout gaan, mocht een kortingscode krijgen, neeeee ik wil gewoon mijn bestelling en als er iets niet is, dan een nalevering, en niet zo op lossen.
Ben benieuwd of dit stukje geplaatst word……… ?

Als het product aan komt, levering tot aan de deur, fijn met alle zware pakketten.

Communicatie persoonlijk, geen robot.

Prive

Zeer slecht! Al jaren tevreden klant, maar het is nu dramatisch. Bestelling geplaatst en betaald, maar niet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar, via email alleen een niets zeggende reactie via een... Zeer slecht! Al jaren tevreden klant, maar het is nu dramatisch. Bestelling geplaatst en betaald, maar niet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar, via email alleen een niets zeggende reactie via een robot.

Zorgen dat de klanten te woord worden gestaan en persoonlijke reactie via email.

pv

Leveren niet en zijn niet bereikbaar, oplichters!!!!!!!!
Vroeger een goed bedrijf nu ben je na een bestelling je geld kwijt omdat ze niet leveren en nergens op reageren.

stop met oplichten

Tvg

TOBdierenshop is een betere naam

Bibi

Slecht!

Sterk in bedrieglijke reclame en valse prijzen plaatsen

Klanten correct en eerlijk behandelen!

Sabrina

Je kan bellen wat je wil krijg je een bandje met sorry is druk stuur maar een mail. Dit mail wordt beantwoord door een ROBOT en zet je bestelling is onderweg. Maar na een week nog steeds niets.... Je kan bellen wat je wil krijg je een bandje met sorry is druk stuur maar een mail. Dit mail wordt beantwoord door een ROBOT en zet je bestelling is onderweg. Maar na een week nog steeds niets. Voorheen had ik het binnen 2 dagen in huis. Ga maar opzoek naar een andere webshop voor hondenvoeding

Geen op dit moment

Bereikbaar zijn en waarmaken wat je belooft

Mas Franken

Goeie service