Mohr

duidelijk

JB

Snelle levering en duidelijke updated over verzending. Uiteraard ontvang je het product dat bes te of is.

Gemak, goede updates.

Birgit

Goed contact, alles goed verlopen.

Meteen een goed alternatief voor een product met lange levertijd.

Peter

Prima prijs en correcte verzending

Groot assortiment en scherpe prijzen

Ik zou niet weten

Kat

Bestelling is niet geleverd. Bedrijf is telefonish niet bereikbaar. Track & trace e-mail van topdierenshop bevat geen Track ID. Waardloos. Review zijn of zeer slecht (1) of zeer goed (10). Ik... Bestelling is niet geleverd. Bedrijf is telefonish niet bereikbaar. Track & trace e-mail van topdierenshop bevat geen Track ID. Waardloos. Review zijn of zeer slecht (1) of zeer goed (10). Ik vermoed dat de goede reviews "ingekocht" zijn. Het kan niet anders.

Lever zoals beloofd

mar

Zeer slecht, nooit bestellen, betaald en bestelling nooit ontvangen, reageren niet op mails en telefonisch niet bereikbaar. Kortom, geld kwijt!

niets

Alles, zorg dat je bestellingen levert, zo niet geld terug

E. Bruins

Momenteel niet best

Momenteel geen

Telefonische bereikbaarheid, reageren op e-mails.

sven

Waardeloos!

Veel producten

beloven snelle levering (2-3 dagen), na 18 dagen nog steeds geen voer. Reageren slecht op emails, telefonisch al helemaal niet bereikbaar.

Ursula bonthuis

Leverd de bestelde producten niet, reageren niet op email en telefonische niet te bereiken je krijgt alleen een antwoordapparaat en daar wordt in gezegd dat je bestelling met een dag is verlaat...... Leverd de bestelde producten niet, reageren niet op email en telefonische niet te bereiken je krijgt alleen een antwoordapparaat en daar wordt in gezegd dat je bestelling met een dag is verlaat... bullshit

Geen vooral telefonische en per mail niet te bereiken

Email van klanten beantwoorden en mensen terug bellen en telefonische bereikbaar zijn en geen antwoord apparaat aan zetten. Ik ben zo boos vanaf 9 juni staat mijn bestelling en het zou binnen 3... Email van klanten beantwoorden en mensen terug bellen en telefonische bereikbaar zijn en geen antwoord apparaat aan zetten. Ik ben zo boos vanaf 9 juni staat mijn bestelling en het zou binnen 3 werkdagen komen.. tot op heden niets ontvangen en niets gehoord. Wil gewoon mijn geld terug.

Jan van Maastricht

Heel slechte leveringen op dit moment, telefonisch niet bereikbaar, en geen antwoord op emails

Op zich goede prijzen

Momenteel slechte leveringen, gaat van alles mis.
Telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet of zeer laat beantwoord maar probleem niet opgelost