Lotte

Zeer slecht

X

Ik heb 5 juni 2 zakken hondenvoer besteld die nog steeds niet binnen zijn... Er zijn mij 2 nieuwe zakken opgestuurd op 15 juni maar ook deze zijn nog nergens te bekennen en we zijn vandaag weer 1... Ik heb 5 juni 2 zakken hondenvoer besteld die nog steeds niet binnen zijn... Er zijn mij 2 nieuwe zakken opgestuurd op 15 juni maar ook deze zijn nog nergens te bekennen en we zijn vandaag weer 1 week verder. Geen reactie meer via mail, bellen kan niet omdat ze het telefoonnummer hebben afgesloten en ze alleen beschikbaar zijn via mail....

Jimmy Nathalia

Top toko, snelle betaling en leveren niet

Geven geen reactie. Nemen de telefoon niet op. Behouden je zuur verdiende centen.

Zou er niets aan doen, zo ontvang je snel op korte termijn je geld

Yvette Hendriksen

Het bedrijf weet al jaren dat ik pro plan dog all size light koop, dat is nooit in de aanbieding. Bellen lukt al maanden niet meer, dus nu heb ik bij zoo plus besteld veel goedkoper plus 2,5 kilo... Het bedrijf weet al jaren dat ik pro plan dog all size light koop, dat is nooit in de aanbieding. Bellen lukt al maanden niet meer, dus nu heb ik bij zoo plus besteld veel goedkoper plus 2,5 kilo extra!

Werd wrl altijd goed geleverd

Als je weet wat de klant koopt , ga daar dan op in

Simone

Altijd een supersnelle service en gunstig qua prijs!

Snelle service

Cecile

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Williams

Een dag eerder geleverd dan afgesproken 👍

Ines Valkeneers

Zeer slecht!!! Niemand mag hier nog bestellen!! Ik wil mijn geld terug want ik krijg mijn bestelling toch niet aan!!!! Antwoorden doen ze niet!! Niet te bereiken via telefoon mail chat niets!!!!

Geen!!!!

Uw klanten te woord staan!!!

Mich

Slecht

Ben jaren klant bij top dieren shop. Nooit problemen gehad. Nu op geen enkele manier bereikbaar!!!!!!

Laatste bestelling 5 juni 2022 (de vijfde bestelling van dit jaar, vorige steeds correct geleverd). Nu nog steeds niet geleverd. Geen reactie op mijn mails. Telefonisch niet bereikbaar.

Y Mol

Slecht, duurt lang en niet bereikbaar

Goedkoop maar betaal liever niet voor iets wat ik niet krijg, dus dan is het toch duur

Service, bereikbaarheid, levering

Kanters