ilona

Zeer slecht !

alles, leveren , reageren

Jeanette

In het verleden zónder problemen bij dit bedrijf besteld en ontvangen, vandaar deze keer geen recensies gezocht. Maar na mijn bestelling (en betaling) van 10 mei een verkeerde levering ontvangen.... In het verleden zónder problemen bij dit bedrijf besteld en ontvangen, vandaar deze keer geen recensies gezocht. Maar na mijn bestelling (en betaling) van 10 mei een verkeerde levering ontvangen. Het retourproces ingezet, maar daar komt geen reactie op. Afgelopen 3 weken diverse malen contact gezocht, maar Topdierenshop is niet bereikbaar, sowieso niet per telefoon en ook niet (meer) per e-mail.
In mijn ogen zijn het oplichters, zeker na het lezen van de andere reviews van de laatste tijd.

De boel belazeren

Alles

Helga Winters

Verschrikkelijk

Nvt

Alles

Ap

Ik kan geen contact maken per telefoon en per mail duurt het lang. Ik wacht nu al een week maar heb niets en hoor niets.

was altijd snel en accuraat met post.nl

volgende dag leveren zoals op de website vermeld of anders duidelijker op de website vermelden dat leveren een week duurt ipv een dag

Topdierenshop.nl

Slecht

kwamen eerder wel altijd hun afspraken na

reageren niet op mail en telefonisch onbereikbaar, 22 mei betaald, niets ontvangen, weet niet meer wat te doen

B. Gort

Steeds slechtere service

prijs

Bereikbaarheid telefonisch (al 2 jaar niet bereikbaar), controle op verzending, (product en/of extra's wil vaak ontbreken of komt niet overeen met de bestelling, snelheid verzending, zeker met... Bereikbaarheid telefonisch (al 2 jaar niet bereikbaar), controle op verzending, (product en/of extra's wil vaak ontbreken of komt niet overeen met de bestelling, snelheid verzending, zeker met speciaal dieetvoer wordt te vaak te laat (na een week gemiddeld) pas verstuurd

Berry

Zeer slechte klantenservice

Scherpe prijzen

Sneller reageren

Doet er niet toe

Niet leveren, een bot die het niet doet en geen mogelijkheid te bellen.

Was goed, nu niet meer.

Lever op tijd. Maak waar wat je beloofd.

Mariana

Horrible Customer Experience

None

Refund your customers!! Still waiting for my money after order cancelled because of product unavailability and another refund after return

A grimberg

Sorry dat ik het zeggen moet maar mijn vriendin heeft 6 dagen geleden online besteld maar tot op heden niks ontvangen en je kunt wegens topdrukte niet bellen en mail word jammer genoeg niet gereageerd

Niks

Telefonisch bereikbaar zijn en bestellingen leveren zou wel mooi zijn