Nora

Slechter dan slecht

Wat een oplichters
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Voor het eerst besteld maar nooit meer. Krijg verkeerde voer binnen. Kan ze niet bellen, reageren niet op mijn mails. Retourformulier ingevuld ook geen reactie op. Kortom zit met een zak voer waar ik niks mee kan en weg geld. Schandalig bedrijf!

Rian

Heel slecht

Reageren op mail en telefonisch bereikbaar zijn

ilona huisman

Slecht

pff vanalles: leveren ? reageren ?

Elvira

Bestelling komt niet

Zijn er niet

Zorg dat je te bereiken ben

De Groot

Niet je email afgeven, ze blijven je spammen!

Niet te bereiken, schijt aan klanten!

Kelly

Op 9 mei konijnenvoer besteld, tot op de dag van vandaag niets ontvangen of gehoord van topdierenshop. Al verschillende mails gestuurd maar geen reactie ontvangen. We hebben meer dan €100 betaald.... Op 9 mei konijnenvoer besteld, tot op de dag van vandaag niets ontvangen of gehoord van topdierenshop. Al verschillende mails gestuurd maar geen reactie ontvangen. We hebben meer dan €100 betaald. Zeer slechte zaak!

Reageren per mail of telefonisch bereikbaar zijn of geld retourneren.

Leon

Vrijdag besteld en dan zou het zaterdag geleverd worden..uiteindelijk kreeg ik het pas op een woensdag...nadat ik de klantenservice benaderde kreeg ik enkel als reactie ja problemen met de... Vrijdag besteld en dan zou het zaterdag geleverd worden..uiteindelijk kreeg ik het pas op een woensdag...nadat ik de klantenservice benaderde kreeg ik enkel als reactie ja problemen met de telefoon...daardoor vertraging neee had al mail dat alles gied was doorgekomen.

Dus negatievereview neem eerst contact met klantemservice alleen die nemen het geeneens serieus dus denk deze shop maar te skippen.

Je info aanhouden desnoods eerlijk je klanten benaderen en niet afschepen met een flutsmoes

Van Damme

Zeer slecht

Prijs

Afspraken nakomen. Bestelling leveren.

Patrikova

Nadja

Erg slechte service

1 maand later en nog m'n bestelling niet binnen.

Zorgen dat als je iets tegen de klant zegt je dit ook nakomt, telefonisch ook gewoon bereikbaar zijn lijkt mij niet meer als normaal?