Nicole

Slecht contact met de klantenservice. Ik wacht al meer als een maand op de terugbetaling van mijn retour zending omdat ze zelf het verkeerde product hebben verstuurd

Betere beschikbaarheid van de klantenservice

Bijl

Goedkoop

Komen afspraken niet na! Verzenden duurt achterlijk lang. Geen fatsoenlijke klantenservice!

Nancy

Slecht
Op 13/4/2022 bevestigingsmail gekregen van ontvangst retourzending. Binnen de 14 werk dagen zou het bedrag terug gestort worden. Tot op heden niets gekregen. Geen reactie op telefoon of via mail.

Kop in het zand steken

Antwoorden aub

Meike

Bestelling gedaan, product op voorraad. Na afrekenen mail dat het product niet leverbaar is. Er is een alternatief. Dit wil ik niet. Als ik op de link in de mail klik, wordt automatisch het product... Bestelling gedaan, product op voorraad. Na afrekenen mail dat het product niet leverbaar is. Er is een alternatief. Dit wil ik niet. Als ik op de link in de mail klik, wordt automatisch het product aangepast. Ik wil dit niet. Telefonisch niet bereikbaar vanwege coivd?! Op mail komt nauwelijks reactie. Uiteindelijk producten geleverd (in te kleine doos waardoor zak voeding is gescheurd) en wilde deze weer retouren. Hier gaat eindeloos veel tijd overheen. Product retour: nu hoor ik niets meer. Reageren niet op mail. Heel fijn dit!

Doe iets aan jullie communicatie en bereikbaarheid!

Pascalle

Zeer slecht, ben al 3 weken op mijn betaalde bestelling aan het wachten. Contact is alleen via mail mogelijk en hier wordt nauwelijks gereageerd. Kan bestelling niet annuleren moet eerst het... Zeer slecht, ben al 3 weken op mijn betaalde bestelling aan het wachten. Contact is alleen via mail mogelijk en hier wordt nauwelijks gereageerd. Kan bestelling niet annuleren moet eerst het pakketje weigeren aan te nemen, maar als dat pakketje niet komt gaat dat niet lukken.
Zeer ontevreden over gang van zaken en hoop snel mijn aankoopbedrag terug te krijgen en nooit meer iets te bestellen.

Telefoon aannemen

Kelvo

Levering is een drame al 2 a 3e keer hondenvoer besteld en elke keer meerdere dagen wachten nu wachten we 4 dagen . En nog steeds niet aangemeld bij de pakket service. Voor mij geen topdierenshop... Levering is een drame al 2 a 3e keer hondenvoer besteld en elke keer meerdere dagen wachten nu wachten we 4 dagen . En nog steeds niet aangemeld bij de pakket service. Voor mij geen topdierenshop meer .

Niet meer zo positief

Leveringen nakomen anders op website vermelden

Topdierenshop

Niets

Snellere levering

Martine

Kattenvoer besteld dit werd snel geleverd, helaas het verkeerde besteld dus retour gestuurd. Het betaalde bedrag werd niet geretourneerd (maart). Nu al weken bezig om het geld teruggestort te... Kattenvoer besteld dit werd snel geleverd, helaas het verkeerde besteld dus retour gestuurd. Het betaalde bedrag werd niet geretourneerd (maart). Nu al weken bezig om het geld teruggestort te krijgen. Alles gaat per mail, telefonisch niet bereikbaar. Er wordt iedere keer gezegd dat het bedrag is gecrediteerd dit is nog altijd niet het geval!!

Beter bereikbaar zijn, geld retourneren op korte termijn

Sherine

VERSCHRIKKELIJK! Nooit meer!

Nvt

Levering is DRAMA. Bedrijf totaal niet bereikbaar. Worden dingen beloofd en afspraken gemaakt die niet waargemaakt (kunnen) worden

Helga Winters

1ste keer perfect.. 2de keer heb ik het product geweigerd bij levering omdat het geen dierenvoeding was. Dit was op 13 april, sindsdien nog geen enkel contact langs hun kant! Ik heb nu al 5 mails... 1ste keer perfect.. 2de keer heb ik het product geweigerd bij levering omdat het geen dierenvoeding was. Dit was op 13 april, sindsdien nog geen enkel contact langs hun kant! Ik heb nu al 5 mails gestuurd, minstens. Ben er klaar mee.. koop er nooit meer en hoop mijn geld ooit terug te zien. Telefonisch onbereikbaar en op mails reageren ze ook niet!!

Alles