S v. Straten
- Sterke punten
- Slechte service verlenen
- Verbeterpunten of tips
- Op klantenvragen reageren zou fijn zijn
Slechte service
Op geen enkele manier krijg je reactie op mail vanuit België 5 mails verstuurd...geen enkele weer gekregen ! Dus bij verkeerde of geen levering ben je je geld kwijt !
Meerdere malen hondenvoer besteld altijd snel geleverd tegen goede prijs
Waardeloos is veel beter geweest
Super service !!!
Leveren gewoon niet. Mail wel beantwoord. Telefonisch contact gehad. Mensen, bestel er niks. Oplichters. Zijn volgens mij failliet.
Ik heb een behoorlijk defect product ontvangen. Ik probeer al dagen in contact te komen! Het telefoonnummer geeft al dagenlang aan dat er een technische storing is. Mail wordt niet beantwoord.
Heel slecht, hondenvoer besteld, geen track en trace ontvangen, telefonisch onbereikbaar, op mail wordt niet gereageerd en na een week nog niets ontvangen
Jaren was ik klant bij Topdierenshop. De prijzen waren redelijk en dat was voor mij de belangrijkste reden om klant te blijven. Helaas heeft deze aanbieder de PRIJZEN EXORBITANT VERHOOGD. Kocht ik in de 2e helft 2024 nog 3 zakken konijnenbrokken voor 98,97 ... nu moet ik er 119,97 voor betalen!
1 ste keer besteld bij topdierenshop. Ik had geen bevestigingsmail ontvangen. Maar 2 dagen later was mijn pakket al netjes afgeleverd. Super service.
Op geen enkele manier bereikbaar, geen informatie over mijn bestelling, artikel nog altijd niet gekregen. Geen reactie op mijn e-mails.
Vorige week hondeneten besteld (bestelling 101119704). Niet geleverd door post.nl. Post.nl verwijst naar de leverancier. Geen reactie van topdierenshop. Hun telefoon werkt niet. Dan maar een email gestuurd. Antwoord gekregen maar de link voor het opvolging van het ticket werkt niet.
Ik dacht een leuke actie van Cavon, tot 40% korting, maar op 20kg lam/rijst 1 euro korting Is wel heel weinig, maakt het niet aantrekkelijk om te kopen
Telefonisch onbereikbaar, standaard antwoorden via mail, misleiding over gratis extra's
Waardeloos
Topdierenshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topdierenshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Topdierenshop.nl