E. Hummel

Flop Dierenshop. Absoluut geen goede ervaringen. Ik wacht al heel lang op mijn kattenvoer. Nu hebben ze belooft nog eens een nieuwe bestelling te sturen omdat de vorige niet bij mij is afgeleverd... Flop Dierenshop. Absoluut geen goede ervaringen. Ik wacht al heel lang op mijn kattenvoer. Nu hebben ze belooft nog eens een nieuwe bestelling te sturen omdat de vorige niet bij mij is afgeleverd door hun waardeloze bezorgdienst Budbee. Nu zouden ze het sturen met post nl maar het blijkt dat deze nieuwe bestelling helemaal niet is verzonden. Wel mijn geld kwijt maar nooit iets ontvangen. Mensen kijk uit met dit bedrijf.

Een verbeterpunt in z'n algemeen zou zijn: OPDOEKEN

Edwin Jongewaard

Niet geleverd.

Prijs

Betere service en bereikbaar zijn.

Reactie Topdierenshop.nl:

Beste Edwin,
Graag los ik dit probleem zo snel mogelijk voor u op! Heeft u voor mij een ordernummer?

May Tee

Delivery is very fast regardless holiday period (ordered on 23rd evening order arrived the next afternoon!)

I'm a recurrent customer since beginning of this year. I always get the dog food for my dog (from Orijen puppy large to now Acana large breed). I check the price for the same product from time to... I'm a recurrent customer since beginning of this year. I always get the dog food for my dog (from Orijen puppy large to now Acana large breed). I check the price for the same product from time to time at different we shops and Topdierenshop always offers the best price 👍
The delivery is also very fast!

So far so good

Trudy

Positief

Goede prijzen, snelle levering

Website kan rustiger (oogt rommelig) en is wat traag

Vd Schans

Snel

Snel geleverd

Iets minder mail over de bestelling mag. Twee mailtjes is genoeg.

Ties Engelen

Supersnelle levering

Prijs en assortiment

Maddy Steernberg

Prima.

Fred

Bestel hier altijd het voer voor onze hond en als het product op voorraad is heb ik het de volgende dag al binnen.

Prijs en snelheid van de levering

Beter aangeven of het product op voorraad is en niet pas aangeven als het besteld en betaald is. En voor vaste klanten wat meer korting of gratis extra's toevoegen.

Teus Beekhuis

Correct en op tijd geleverd

altijd op tijd

ga zo door