Sabine van der Gaast

Probeer contact te krijgen via mail en telefoon geen gehoor.

Is er nu op dit moment niet. Mijn order 28 oktober besteld en nog steeds niet in huis.

Klant op de hoogte van bestelling houden. En niet aangeven dat het de volgende werkdag wordt geleverd. Ik wil graag dat u met mij contact opneemt.

Kattenpension van Blyendael

11 september jl heb ik 20 zakken houtkorrel voor 129,80 euro besteld. Er ging iets mis met de bestelling en ik kreeg de keus om langer te wachten of m'n geld terug te ontvangen. We hebben een... 11 september jl heb ik 20 zakken houtkorrel voor 129,80 euro besteld. Er ging iets mis met de bestelling en ik kreeg de keus om langer te wachten of m'n geld terug te ontvangen. We hebben een kattenpension en gebruiken veel houtkorrel dus gekozen voor retournering van het geldbedrag. Tot op heden mijn geld niet terug ontvangen, al een aantal keren via de mail geïnformeerd maar helaas geen antwoord. Uitsluitend de vraag hoe tevreden ik ben over de desbetreffende medewerkster.
Niet echt goed dus!!

Geen enkele

Verschuldigd bedrag retourneren

Raymond Tacke

Goed bedrijf

Goede prijs/kwaliteit/service

Spoorendonk

Nvt

Prima pinda’s voor de vogels
Prijs kwaliteit

Nvt

Henk

Keurig op tijd geleverd. Elke bestelling correct in prijs en tot in huis bezorgd. Zelfs een zak voer welke niet goed was , direct vervangen. Kopie van de bon en een foto meezenden en klaar.... Keurig op tijd geleverd. Elke bestelling correct in prijs en tot in huis bezorgd. Zelfs een zak voer welke niet goed was , direct vervangen. Kopie van de bon en een foto meezenden en klaar. Geweldig gedaan.

Goede service

R Janssen

Bestel hier al best lang mijn voer voor onze honden. Het prijsverschil gaf toendertijd de doorslag om bij topdierenshop het te kopen. Prijsverschil is helemaal weg en het lijkt erop dat ze een... Bestel hier al best lang mijn voer voor onze honden. Het prijsverschil gaf toendertijd de doorslag om bij topdierenshop het te kopen. Prijsverschil is helemaal weg en het lijkt erop dat ze een samenwerking zijn aangegaan met pets place, voorheen kreeg je de producten aangeleverd in een neutrale doos. Nu met logo van pets place. Prijzen met beide firma's zijn nu identiek, kan ik net zo goed naar pets place lopen om het voer te halen. (zit op loopafstand), de smoes het is oorlog in Oekraïne gaat bij mij niet op. Durf gewoon eerlijk toe te geven we doen mee met de graai inflatie. Helaas had ik het voer al besteld en betaald maar dit was de laatste x om hier te bestellen, er zijn namelijk webshops die het voer wat ik bestel (proplan) nog steeds 10€ koedkoper aanbieden dan pets place of topdierenshop.

Stop met de graaiinflatie

MGH

Ronduit slecht

geen helaas

Dit bedrijf is uit op het grote geld. Een product als Easypil kan opeens niet meer voor minder dan DERTIG stuks verkocht worden! Zeer klant-onvriendelijk. Je hebt dit product immere alleen nodig als... Dit bedrijf is uit op het grote geld. Een product als Easypil kan opeens niet meer voor minder dan DERTIG stuks verkocht worden! Zeer klant-onvriendelijk. Je hebt dit product immere alleen nodig als je je dier NOODGEDWONGEN medicatie moet geven. Voor mij heeft Topdierenshop afgedaan.

Francine De Bolle

Een bedrijf dat mails positief beantwoordt en luistert naar zijn klanten! Bedankt Loes!
Ben vaste klant en bestel om de 2 á 3 maanden. Steeds mijn levering op tijd.

Prima service!

Facebook pagina: vind niks anders dan negatieve commentaar in tegenstelling tot mijn ervaring??

Sophia

Slechte bereikbaarheid en verkeerd pakket kreeg

Betere prijsen

Juiste pakket versturen, nu zit ik met hondenvoer voor m’n konijnen..

Reactie Topdierenshop.nl:

Beste Sophia,
Bedankt voor je feedback.
Beste Sophia,
Bedankt voor je feedback.
Excuses dat er in eerste instantie een verkeerd artikel is geleverd. Ik zie dat mijn collega daarop meteen een nieuwe zending heeft ingeboekt en een kosteloos antwoord is toegestuurd. Hopelijk is de 2e zending wel juist aangekomen?
Topdierenshop.

Anna E

Ronduit slecht!
Geen communicatie en/of transparantie
Ronduit slecht!
Geen communicatie en/of transparantie
Mijn bestelling geplaatst en betaald. Op vrijdag besteld, zaterdag bezorgd ging niet op. Na diverse keten heen en weer gemaild te hebben, omdat ik mijn bestelling op dinsdag nog niet had, werd mijn bestelling opeens geannuleerd. Daarom maar eens gebeld. Er werd een VAT vol smoezen en excuses geopend. De medewerker zou uitzoeken wat er gaande was, want de annulering zou een vergissing zijn. Ik zou binnen een uur teruggebeld worden. Uiteindelijk nogmaals zelf gebeld. De medewerker kon niets doen en de bestelling bleef geannuleerd. Ik vind het ronduit belachelijk dat het niet meteen bij t bestellen aangegeven wordt op de site dat t even allemaal anders loopt i.v.m. het verhuizen van het magazijn.
Bovendien baal ik dat ik nog geen voer heb en ben ik van mening dat enige compensatie voor het dagenlang aan het lijntje houden en de daarbij behorende ergenis wel enige compensatie verdient!
Bovendien ben ik benieuwd hoelang t duurt voor ik mijn geld terug krijg!

Veel beloften die niet worden nagekomen.

Transparanter zijn en communiceren als iets niet op voorraad is!