Goede en kundige therapeut
Naar wat ik begrepen heb is het behandelen van nekklachten beperkt maar obv mijn vertrouwen in Patrick en Dennis zou anderen deze terapeuten toch aanbevelen.
Goede begeleiding is kostbaar.
Nvt
De fysiotherapeut luisterde goed, gaf mij diverse oefeningen mee, deze schreef hij uit op een papier. Ik kon dus thuis zelf lekker aan de slag, en bij het volgende bezoek, bespraken we de voortgang. Ik heb het als heel effectief en fijn ervaren. Ik ben zeer tevreden
Bij de zelfde knie klachten
Binnen de familie en kennissen kring.
Uitstekende fysiotherapeut en dichtbij huis
Er wordt goed geluisterd naar je klachten en ze is erg aardig
Ten eerste is Tim professioneel. Hij weet waar hij mee bezig is, geeft kundig advies, hij neemt je mee in wat er aan de hand is en wat er nodig is. Het voelt alsof hij net zo graag wil dat jij weer vrijuit kan bewegen als dat je dat zelf wil. Ik vond het heel prettig dat er echt gekeken werd naar wat mijn doel was en we daar naartoe gingen werken (zonder onnodig veel afspraken hiervoor te gebruiken). Daarnaast is Tim gewoon echt een leuk mens. Hij is enthousiast en heeft echt passie voor wat hij doet. Hij is aardig en tijdens de behandeling was er ook tijd voor een praatje en wat humor.
Een fysiotherapeut met aandacht voor de patiënt. Goed in het begeleiden en hulp bij het stellen van doelen.
Wordt serieus genomen, kijkt naar het geheel iov alleen de plek waar ik last van had en weer zeer zeker waar hij het over heeft. Superfijn. En hij is echt gied in zijn vak.
Goede uitleg en behandeling
Fysieke ambachtelijkheid, effectieve keuze voor oefeningen, uitleg van de oorzaak van de verstoring, advies voor het voorkomen ervan.
Noël is heel professioneel, heeft veel kennis en is heel vriendelijk.
Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfit-fysiotherapie
Botter 44 11
8243JE Lelystad
Goede en kundige therapeut
Goede begeleiding is kostbaar.
Nvt
Bij de zelfde knie klachten
Binnen de familie en kennissen kring.
Uitstekende fysiotherapeut en dichtbij huis
Er wordt goed geluisterd naar je klachten en ze is erg aardig
Goede uitleg en behandeling
Noël is heel professioneel, heeft veel kennis en is heel vriendelijk.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfit-fysiotherapie