Omdat zijn behandelingen altijd mijn pijn wegnemen. Heeft wat tijd nodig, maar tot nog toe lukt het altijd

Vriendelijk, duidelijke uitleg over de behandeling (die in goed overleg met mij werd uitgevoerd) en de voortgang van de behandeling.
Duidelijke uitleg over de oefeningen die ik zelf thuis kon...
Duidelijke uitleg over de oefeningen die ik zelf thuis kon doen. Heel tevreden over de therapeut en zal hem ook zeker aanbevelen aan anderen. De behandeling heeft heel goed geholpen want ik ben nu klachtenvrij.

Corry Witteveen

Hij heeft bij de eerste afspraak meteen de juiste diagnose gesteld en actie ondernomen. Iets wat 2 andere fysiotherapeuten waar ik hiervoor geweest ben, helemaal niet hebben gedaan en de... Hij heeft bij de eerste afspraak meteen de juiste diagnose gesteld en actie ondernomen. Iets wat 2 andere fysiotherapeuten waar ik hiervoor geweest ben, helemaal niet hebben gedaan en de behandelingen dus ook helemaal geen resultaat hadden.

Wordt serieus naar je geluisterd. Ik heb het als goed ervaren, duidelijk en vriendelijk

Door de juiste vragen en onderzoek door de therapeut zijn mijn klachten na een paar oefeningen geheel verdwenen.

Communicatie, wijze van behandelen, resultaten, snelle afspraak mogelijk.

Jm schmitz

Bij beide dames goed geholpen, serieus, vriendelijk en professioneel. Dus zeker aan te bevelen.