Groot empathisch vermogen, professioneel, en deskundig. stond open voor positieve feedback en dacht mee in het "helingsproces" Korte lijnen met de handchirurg waardoor het behandelplan prima...Groot empathisch vermogen, professioneel, en deskundig. stond open voor positieve feedback en dacht mee in het "helingsproces" Korte lijnen met de handchirurg waardoor het behandelplan prima kon worden uitgevoerd. Er was sprake van een gelijkwaardige relatie behandelaar en cliënt
Omdat ik iedere keer toch weer van mijn klacht afkom
Zij is betrokken en rustig en komt vertrouwenwekkend over
Zeer goede behandelingen
Rachel
Patrick luistert goed en neemt je serieus. Bij twijfels over de kleur/dikte van mijn knie ging hij gelijk in overleg met mijn arts. Hij begeleid goed en is erg professioneel en daarbij altijd in...Patrick luistert goed en neemt je serieus. Bij twijfels over de kleur/dikte van mijn knie ging hij gelijk in overleg met mijn arts. Hij begeleid goed en is erg professioneel en daarbij altijd in voor een babbel! Topper ????
Zeer kundig persoon en emphatisch. Geeft goede adviezen en luistert goed naar haar patiënten
Baat bij haar behandelingen en goed contact
Na drie behandelingen waren mijn rugklachten zo erg dat ik twee weken in bed heb gelegen met Occicodon en diazepam. Na vier weken was ik in zoverre opgeknapt dat ik ik weer kon lopen en oefeningen...Na drie behandelingen waren mijn rugklachten zo erg dat ik twee weken in bed heb gelegen met Occicodon en diazepam. Na vier weken was ik in zoverre opgeknapt dat ik ik weer kon lopen en oefeningen kon doen.
Duidelijke en goede behandeling
Ze is enthousiast en eerlijk. Sommige handelingen om uit te voeren door haar, waren best lastig voor haar, en dat gaf ze ook toe. Ze zocht dan wel altijd weer naar een alternatief, en zo waren we...Ze is enthousiast en eerlijk. Sommige handelingen om uit te voeren door haar, waren best lastig voor haar, en dat gaf ze ook toe. Ze zocht dan wel altijd weer naar een alternatief, en zo waren we samen goed bezig.