Hij is enthousiast, heeft humor en wil het beste voor je en doet er alles aan om er een leuke en sportieve training/behandeling van te maken

Deskundigheid, vriendelijkheid

De deskundigheid en meteen de juiste stappen ondernemen voor een vervolg traject

Zij zelf en de behandelingen

Ab Laane

Ik heb ervaring met andere fysiotherapeuten en Karin steekt er met kop en schouders boven uit. Uitstekende revalidatie therapeut!

Alles

Deskundige begeleiding en heldere uitleg!

Goed wetend waar ie mee bezig is. En heeft mij goed geholpen met al mijn klachten

goede behandeling en no nonsens prettig mens

She listened carefully about my complain and did the analysis. gave the treatments with regular exercises do at home. checked the progress and according to it she did the next step.

Denkt mee, geeft goede uitleg, komt kundig over

Fijne omgang, prettig contact.

Ze is duidelijk, aardig, sociaal, luistert goed en goed in haar werk. Probeert mee te denken hoe het anders kan met kleine aanpassingen, zodat de pijn niet erger word.

Dennis Geerlings luistert goed naar je . Ondanks dat mijn situatie niet kan verbeteren blijven de pijnklachten toch dragelijk door zijn behandeling. Heel blij met Dennis

Judith Dierckxsens

SterSterSterSterLege ster

Ze is kundig. Rustig, duidelijk en eerlijk.

Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Topfit-fysiotherapie

Topfit Fysiotherapie bestaat al meer dan 25 jaar en als ‘PLUS-praktijk’ bieden we de best mogelijke zorg op in totaal 9 vestigingen in Almere-Haven, Dronten, Kampen, Lelystad en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassen.

Botter 44 11

8243JE Lelystad

Deskundigheid, vriendelijkheid

Zij zelf en de behandelingen

Ab Laane

Alles

Deskundige begeleiding en heldere uitleg!

goede behandeling en no nonsens prettig mens

Denkt mee, geeft goede uitleg, komt kundig over

Fijne omgang, prettig contact.

Judith Dierckxsens

SterSterSterSterLege ster

Ze is kundig. Rustig, duidelijk en eerlijk.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10