Hij is enthousiast, heeft humor en wil het beste voor je en doet er alles aan om er een leuke en sportieve training/behandeling van te maken
Deskundigheid, vriendelijkheid
De deskundigheid en meteen de juiste stappen ondernemen voor een vervolg traject
Zij zelf en de behandelingen
Ik heb ervaring met andere fysiotherapeuten en Karin steekt er met kop en schouders boven uit. Uitstekende revalidatie therapeut!
Alles
Deskundige begeleiding en heldere uitleg!
Goed wetend waar ie mee bezig is. En heeft mij goed geholpen met al mijn klachten
goede behandeling en no nonsens prettig mens
She listened carefully about my complain and did the analysis. gave the treatments with regular exercises do at home. checked the progress and according to it she did the next step.
Denkt mee, geeft goede uitleg, komt kundig over
Fijne omgang, prettig contact.
Ze is duidelijk, aardig, sociaal, luistert goed en goed in haar werk. Probeert mee te denken hoe het anders kan met kleine aanpassingen, zodat de pijn niet erger word.
Dennis Geerlings luistert goed naar je . Ondanks dat mijn situatie niet kan verbeteren blijven de pijnklachten toch dragelijk door zijn behandeling. Heel blij met Dennis
Ze is kundig. Rustig, duidelijk en eerlijk.
Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfit-fysiotherapie
Botter 44 11
8243JE Lelystad
Deskundigheid, vriendelijkheid
Zij zelf en de behandelingen
Alles
Deskundige begeleiding en heldere uitleg!
goede behandeling en no nonsens prettig mens
Denkt mee, geeft goede uitleg, komt kundig over
Fijne omgang, prettig contact.
Ze is kundig. Rustig, duidelijk en eerlijk.
Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfit-fysiotherapie