Heel kundig,let goed op dat je niet over je grenzen gaat,duidelijk advies en heel prettig in omgang.
Bij kennissen die een goede fysiotherapeut nodig hebben en aan mij een fysiotherapeut vragen.
Luisterend oor, goede adviezen en oefeningen.
Patricia
Ze zijn goed bereikbaar, je kan altijd wel snel terecht of ze benaderen je wanneer iemand is uitgevallen als je snel behandeling wenst. Ze nemen de klachten serieus en hebben verschillende...Ze zijn goed bereikbaar, je kan altijd wel snel terecht of ze benaderen je wanneer iemand is uitgevallen als je snel behandeling wenst. Ze nemen de klachten serieus en hebben verschillende specialisatie en expertise in huis.
Ronald Maarsseveen
Omdat ze goed fluister naar de mensen en daar de oefeningen op af stemmen en goed uitleg geven en ook in de app
Dit ligt niet aan de fysiotherapeut zelf! maar meer de problematiek die ik heb en waarbij mijn behandeling niet goed aan heeft geslagen. Daarom zou ik een persoon met exact dezelfde problematiek als...Dit ligt niet aan de fysiotherapeut zelf! maar meer de problematiek die ik heb en waarbij mijn behandeling niet goed aan heeft geslagen. Daarom zou ik een persoon met exact dezelfde problematiek als mij niet naar een fysiotherapeut sturen.