Ik heb waardering voor: -de (des-)kundigheid van Noël Walda -de tijd die hij neemt om te luisteren -zijn duidelijke uitleg over de behandeling - vaak met visuele ondersteuning en...Ik heb waardering voor: -de (des-)kundigheid van Noël Walda -de tijd die hij neemt om te luisteren -zijn duidelijke uitleg over de behandeling - vaak met visuele ondersteuning en in begrijpelijke taal -het geven van voorbeelden uit z’n eigen ervaring -de positieve benadering -de positieve manier van beantwoorden van mijn vragen.
Als iemand vraagt om behandeladvies bij dezelfde problematiek, die ik heb gehad, zou ik Bart zeker aanbevelen.
Professioneel, geduldig, emphatisch
Louise Schipper
Zeer professioneel en fijn mens met niet alleen kennis vd spieren en botten maar in het geheel. We bestaan nuet alleen maar uit spieren en botten. Alle lof voir deze fysiotherapeut.
Hij luistert goed en neemt je klachten serieus.
Petra den engelsman
Er werken top mensen
Marlene Boons
Femke is zeer deskundig. Ziet meteen wat het probleem is.geeft daar duidelijke uitleg over en kan al snel aangeven hoe lang de therapie gaat duren. Ze is zeer klantgericht
Willy Bresser
Vriendelijk, spontaan, vakbekwaam
Zijn kundigheid, enthousiasme, beleefdheid en het goed meedenken