Ik had een serieus probleem in mijn onderrug, Noël heeft er voor gezorgd dat dit na 8 weken is opgelost en ik weer vrij sporten. Bij elke behandeling goed overleg en uitleg wat de behandeling... Ik had een serieus probleem in mijn onderrug, Noël heeft er voor gezorgd dat dit na 8 weken is opgelost en ik weer vrij sporten. Bij elke behandeling goed overleg en uitleg wat de behandeling inhield en evt gevolgen ervan.

Maikel is erg eerlijk en dat waardeer ik in hem. Hij wist niet zeker of de behandeling zou aan slaan, maar legde alle opties uit en liet de keus bij mij. Uiteindelijk heeft hij binnen zijn kunnen en... Maikel is erg eerlijk en dat waardeer ik in hem. Hij wist niet zeker of de behandeling zou aan slaan, maar legde alle opties uit en liet de keus bij mij. Uiteindelijk heeft hij binnen zijn kunnen en de vast omlijnde regels mij goed op weg geholpen

De fysiotherapeut heeft geluisterd en mij doorgestuurd naar een ander omdat hij mij niet meer kon helpen. Vakkundig en duidelijke uitleg en vooral vriendelijk en luisterd oor biedend

Ik raad het aan omdat ik er veel baat bij heb gehad en beter ben geworden dan voorheen

Marcel

Gaf duidelijke uitleg, alles in overleg, gezellige gedprekken

Petra Josè vd Galien

Ik ben al een tijdje van fysio naar fysio gegaan. Dennis is de enige die door pakte en mijn pijnklachten gehalveerd heeft.

Klaas Riezebos

Fijne praktijk.
Goed behandeld,
Na 10 behandelingen weer als nieuw.
Bart is betrokken en zit zich voor honderd procent in

Ik voelde me direct op mijn gemak. Ze ging goed mee in wat ik aangaf en heeft heldere tips gegeven hoe ik eventuele toekomstige blessures kan voorkomen

Heel vriendelijk. Luisterde naar mijn klachten. Gaf goede adviezen voor thuis. En de klacht was snel verholpen.

Quinlan Nieuwenhuijse

Ze is super vriendelijk, legt goed uit wat ze doet, geeft eerlijk en duidelijk advies.