Ze luisterd goed naar je, en bespreekt het plan van aanpak duidelijk. Geeft goede tips om het o der controle te houden

Deskundigheid, sociale vaardigheden maar vooral het zeer eerlijke en deskundige advies en het resultaat van de behandeling gaven de doorslag

sjors Weber

Duidelijk, goede achtergrondinfo en verder lijkt hij oprecht en eerlijk advies te geven met kennis van zake .Erg prettig

Ik heb alleen oefeningen mee gekregen. Er is 1 keer nar mijn knie gekeken.

Mijn fysiotherapeute is deskundig en vriendelijk. Na iedere behandeling minder pijnlijk/gespannen

Betrokkenheid, goed luisterend oor, goed meedenken en deskundigheid. Vriendelijk en flexibel.

Miranda van Beeren-Vergers

Luisteren goed en pakken de probleem gebieden aan. Goede tips voor zelf mee aan de slag te gaan.

Vriendelijk, geïnteresseerd, goed luisteren, niet bang om advies bij collega te vragen. Goede begeleiding bij oefeningen

Ik ben erg enthousiast over Stijn. Het klikte enorm en alle stappen inde behandeling werden zorgvuldig besproken. Hij was steeds op zoek naar het meest passende en nam mij heel serieus. Er was... Ik ben erg enthousiast over Stijn. Het klikte enorm en alle stappen inde behandeling werden zorgvuldig besproken. Hij was steeds op zoek naar het meest passende en nam mij heel serieus. Er was sprake van een optimale samenwerking en ik ben zeer gecharmeerd van zijn deskundigheid en toegankelijkheid.