Goede behandeling duidelijke oefeningen en klachten bijna weg
Jannie baarslag-knoops
Omdat ze haar werk goed doet en mij serieus neemt ook mijn klachten. Ze denkt goed mee en neemt geen risico en stuurde mij naar specialist.
giny
Zij behandelt mij prettig, geeft goed advies en geeft aan welke oefeningen goed voor mij zijn waardoor de rugproblemen niet verslechteren, beter worden doet het nooit.
Linda
De klacht is verholpen
Lian-Esther
Annabel is een topmeid die mij in een uitzichtloze situatie steeds heeft gemotiveerd dat het goed ging komen. Inmiddels zit ik in een revalidatiecentrum maar belt ze me toch nog op om te vragen hoe...Annabel is een topmeid die mij in een uitzichtloze situatie steeds heeft gemotiveerd dat het goed ging komen. Inmiddels zit ik in een revalidatiecentrum maar belt ze me toch nog op om te vragen hoe het met me gaat
Rene Kool
Omdat hij duidelijke uitleg gaf over mijn klachten (waar komen ze vandaan/oorzaak) en ik kreeg ook een duidelijk behandelplan mee.
Joke Douma-van Emden
Ze heeft goed geluisterd. en mij oefeningen mee gegeven die daadwerkelijk voor verbetering zorgde. Ze begreep wat voor soort klant ze voor zich had ( eentje die de oefeningen ook echt thuis gaat...Ze heeft goed geluisterd. en mij oefeningen mee gegeven die daadwerkelijk voor verbetering zorgde. Ze begreep wat voor soort klant ze voor zich had ( eentje die de oefeningen ook echt thuis gaat doen en wil weten wat welke oefening doet). Ze stimuleerde mij, hielp mij over mijn angst heen en gaf duidelijke uitleg over de werking van bepaalde spieren. Dat had ik nodig