Er werd goed geluisterd naar mij en ik voelde mij serieus genomen.

Mevrouw

Had het gevoel dat ik gehoord en begrepen werd en voor mijn klachten is een oplossing gekomen in een vrij korte tijd

Door goed te luisteren naar mn klachten en me aan te raden een gel kussentje voor onder mn BH bandje te doen
daardoor werden mn klachten al meteen een stuk minder.

Mijn antwoorden op de bovenstaande vragen zegt al genoeg.De motivatie is dus het vertrouwen in de fysiotherapeut,het goede resultaat,de uitgebreide mogelijkheden bij deze praktijk

Giselle

Prettige manier van communicatie. Duidelijk over de behandeling en eventuele mogeijkheden en resultaten.
Goed inlevingsvermogen.
Geeft aan eventueel met collega’s te overleggen voor...
Goed inlevingsvermogen.
Geeft aan eventueel met collega’s te overleggen voor andere inzichten.
Proffesionele houding.

Ze doet haar best en bespreekt alles met me en luistert en komt met voorstellen om behandeling beter te maken zoals andere vorm van therapie erbij

Ik had vertrouwen in zijn aanpak van behandeling ,.het werd goed uitgelegd hoe de behandeling zou gaan en wat ik kon verwachten . In verband met wat pijn prikkels . ik ben nu weer verlost van de... Ik had vertrouwen in zijn aanpak van behandeling ,.het werd goed uitgelegd hoe de behandeling zou gaan en wat ik kon verwachten . In verband met wat pijn prikkels . ik ben nu weer verlost van de pijn die ik had en daar ben ik dankbaar voor.

De fysiotherapeut was aardig en betrokken. hij legde goed uit wat er aan de hand was met de knie van mijn zoon. hij maakte een duidelijk plan hoe aan het werk te gaan. hij nam mijn zoon serieus,... De fysiotherapeut was aardig en betrokken. hij legde goed uit wat er aan de hand was met de knie van mijn zoon. hij maakte een duidelijk plan hoe aan het werk te gaan. hij nam mijn zoon serieus, sloot aan met zijn taalgebruik en was positief en bemoedigend. daarnaast deed hij moeite om de afspraken zo te plannen dat het in de praktijk dicht bij huis kon en het aansloot op zijn lesrooster. kortom alle lof voor kwaliteit en dienstverlening.