Vanaf moment 1 werd er goed gekeken naar wat er aan de hand was. Er is gelijk een effective behandeling geweest. Na de eerste afspraak voelde ik gelijk verbetering. Hij zorgde er voor dat ik me op...Vanaf moment 1 werd er goed gekeken naar wat er aan de hand was. Er is gelijk een effective behandeling geweest. Na de eerste afspraak voelde ik gelijk verbetering. Hij zorgde er voor dat ik me op me gemak voelde en er waren geen ongemakkelijke stiltes. Hij legde elke keer uit wat er ging gebeuren. Het was een uitstekende ervaring.
herman
Weet waar je voor komt dus vakman
Vandaag bij fysiotherapeute Lisa geweest!!
Wat pracht en aardig mens is dat zeg! Laat de cliënt uitspreken en is erg respectvol!
Het 'kraken' vond ik eerst een beetje een...Vandaag bij fysiotherapeute Lisa geweest!!
Het 'kraken' vond ik eerst een beetje een griezelig idee, maar eenmaal gekraakt al meteen een verschil van dag en nacht. Geen centje pijn meer in mijn rib zelf. Wel nog gevoelig bij borstbeen, maar dat heeft te maken met de reumatische aandoening dat ik heb, maar dat kan zij natuurlijk ook niet helpen. Ook kan ik ondanks de reumatische aandoening, wel beter rechtop zitten en lopen, dankzij het kraken.
Het is de eerste fysiotherapeute waar ik nog een beetje met zin en plezier naar toe ga.
Bij mij werkt het beter al ik bij een manueel therapeut loop en meer gekraakt word
Goede behandeling, aardige fysiotherapeut, neemt de tijd voor je
Geen negatieve punten te bedenken.
Wilma
Ze luister goed is zeer geïnteresseerd. Zoekt serieus een oplossing.. Kijkt ook heel goed naar kn verleden. Gewoon top ik zit op de goeie plek. Ik wordt serieus genomen
Linda
Prettige open houding van de therapeut en de benadeling helpt, dus wat wil een mens nog meer.