Deskundig, professioneel, vriendelijk, benaderbaar, zorgzaam

Er wordt goed geluisterd naar de klachten en oefeningen/tips gegeven om zelf te doen.

Hij luistert goed, hij heeft mijn lichaam (de plek op mijn rug bevoeld en gekeken bij de 1ste intake naar de oefening(en) die ik moest doen) waarop hij de therapie afstemde en bij ieder bezoek aanpaste wat voor mij het beste is.

Vorig jaar de zelfde klachten gehad en na een 4 dry needling behandelingen en oefeningen was het probleem opgelost en dat was de laatste keer weer het geval.

De behandeling door de fysiotherapeut was heel effectief. De communicatie erg goed en ook de deskundigheid prima.

Hij nam mijn kwalen erg serieus en deed zijn best om mij te helpen. Hij was eerlijk en liet mij niet onnodig veel afspraken maken.

Prettige benadering. Maakte goed duidelijk wat ik kon verwachten. Uitleg van de oefeningen was heel helder.

Hans Settels

In voorkomende gevallen met ouderdomsgebreken

Goede en kundige therapeut

Naar wat ik begrepen heb is het behandelen van nekklachten beperkt maar obv mijn vertrouwen in Patrick en Dennis zou anderen deze terapeuten toch aanbevelen.

Joyce Wilkes

Goede begeleiding is kostbaar.

Nvt

De fysiotherapeut luisterde goed, gaf mij diverse oefeningen mee, deze schreef hij uit op een papier. Ik kon dus thuis zelf lekker aan de slag, en bij het volgende bezoek, bespraken we de voortgang. Ik heb het als heel effectief en fijn ervaren. Ik ben zeer tevreden

Bij de zelfde knie klachten

SterSterSterSterLege ster

Binnen de familie en kennissen kring.

Topfit-fysiotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Topfit-fysiotherapie

Topfit Fysiotherapie bestaat al meer dan 25 jaar en als ‘PLUS-praktijk’ bieden we de best mogelijke zorg op in totaal 9 vestigingen in Almere-Haven, Dronten, Kampen, Lelystad en Zwolle. U kunt bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassen.

Botter 44 11

8243JE Lelystad

Deskundig, professioneel, vriendelijk, benaderbaar, zorgzaam

Hans Settels

In voorkomende gevallen met ouderdomsgebreken

Goede en kundige therapeut

Joyce Wilkes

Goede begeleiding is kostbaar.

Nvt

Bij de zelfde knie klachten

SterSterSterSterLege ster

Binnen de familie en kennissen kring.

Topfit-fysiotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10