Ik ben al eerder behandeld door deze fysiotherapeut. Hij wist in het verleden telkens goed in te schatten wat het probleem met mijn rug was en het werd telkens na enkele behandelingen door hem opgelost.
Hij was duidelijk en heel vriendelijk.
Bij gelijk soorten klachten
She is very professional and did the treatments with my daughter very carefully.
Victor, dank voor de begeleiding. Van roestige kettingkast naar geheel functionele schouder!
Gaat heel natuurlijk en prettig om met het kind, prikt door "onzin" van het kind heen, geeft duidelijke adviezen.
Meedenken en professionaliteit.
ja zeker
Professioneel, goede behandelapperatuur, en zeer deskundig
Aardig, deskundig
Ton is kundig, empathisch, duidelijk en zeer fijn in de omgang
Fysiotherapeut is zeer kundig en stelt je op je gemak. De klacht is niet over gegaan, vandaar dat ik daar een lager cijfer voor moest geven. Wel de juiste handvatten gekregen om verder een traject in te gaan met een duidelijk dossier voor huisarts/specialist.
Behandeling / uitleg hierover / persoonlijkheid / uitwerking behandeling
SAnder geeft vertrouwen en is deskundig
Fijne benadering.
Topfysiotherapie Bavel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Bavel heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Bavel
Tolakker 3A
4854 NV Bavel
Hij was duidelijk en heel vriendelijk.
Bij gelijk soorten klachten
Meedenken en professionaliteit.