Theo Marcelis

Vakkennis, goede b behandeling en duidelijke uitleg en goede oefeningen!

Monden. J

Zeer vakkundige aanpak en ook de doorverwijzing van de eerste behandelaar naar de schouderspecialist getuigd van vakvrouw schap.

De zorgverlener kijkt naar de oorzaak van de klacht en gaat niet alleen over tot behandelen.

De uiteindelijke voortgang die ik heb gemaakt. Met kerst kon ik nog niet zonder te manken de straat oversteken nu maak ik al wandelingen van ongeveer 2 km.

Gewoon een vakkundige fysiotherapeut die goede kwaliteit behandeling geeft

Zeer gedreven jongeman die alles vakkundig uitlegt. Vraagt goed door over de klacht. Prima aanwinst voor de praktijk. Ook zeer correct in de omgang.

Enthousiaste fysiotherapeut. Krijg de indruk dat hij nog graag verder wil ontwikkelen; hij door het opdoen van ervaring en kennis nog meer overtuigd zal raken van zijn eigen vakmanschap. Weet ook... Enthousiaste fysiotherapeut. Krijg de indruk dat hij nog graag verder wil ontwikkelen; hij door het opdoen van ervaring en kennis nog meer overtuigd zal raken van zijn eigen vakmanschap. Weet ook goed aan te geven of een collega binnen de praktijk wellicht geraadpleegd moet worden.