Hele prettige benadering, doeltreffende behandeling. Goeie tips en geen enkel minpunt te noemen. Daarnaast vond ik ook het nabellen heel erg attent.

Ik voelde me heel serieus genomen en voelde me erg op mijn gemak tijdens de behandeling. We begonnen altijd met n evaluatie nav de vorige keer en bespraken hoe verder te gaan. Als mijn klachten ev... Ik voelde me heel serieus genomen en voelde me erg op mijn gemak tijdens de behandeling. We begonnen altijd met n evaluatie nav de vorige keer en bespraken hoe verder te gaan. Als mijn klachten ev weer op gaan spelen ga ik dezer naar deze therapeut terug. Heel erg tevreden .

Maaike

Lauretta is deskundig, betrokken en erg gedreven. Ze luistert goed en past de behandeling aan aan de wensen/ mogelijkheden van de ander

Hele goede behandeling en begeleiding.rust uitstralend

Erica

Ze luisterde goed en nam mijn klachten serieus. Ze was heel reëel in wat ze wel of niet voor me kon betekenen

R.P.Simons

De mij behandelende Therapeut vindt ik ,zeer deskundig,besprak alles duidelijk,en overlegde met mij de resultaten en de vervolgstappen.
Daarbij wil ik vermelden dat ik een grote hekel heb aan...
Daarbij wil ik vermelden dat ik een grote hekel heb aan deze zeer onpersoonlijke enquête over uw collega zonder dat die daarbij aanwezig is. Ook staat er geen naam vermeldt wie deze enquête ontvangt, daarom heb ik het niet eerder ingevuld en zal ik dat in het vervolg ook niet meer doen.
m.v.g.
Simons R.P.