Zeer prettige en rustige persoon, ik voelde me in goede handen en veilig bij haar
Erik wagemakers
Hij gaf me aan wat het behandelplan was en hoe we dit samen gingen doen. Dit na goed luisteren en interesse tonen in de patiënt.
D. Maessen
Ingrid verstaat haar vak en is voortduring met professionele ontwikkeling bezig. In de relatie zeer sympathiek en op de inhoud aandachtig en met gepaste scherpte.
Eri Biezen
Zeer deskundig, accuraat , goed luisterend oor, vriendelijk
Arno Kempkes
Het is de resultante van de antwoorden op de voorgaande vragen, met daarbij aangevuld de professionaliteit, deskundigheid van de fysiotherapeut in diagnose, toelichting van de diagnose en de daaruit...Het is de resultante van de antwoorden op de voorgaande vragen, met daarbij aangevuld de professionaliteit, deskundigheid van de fysiotherapeut in diagnose, toelichting van de diagnose en de daaruit volgende behandeling. De behandeling werd vervolgens succesvol (dus uitstekend) uitgevoerd.
Linda
Ingrid is een kundige fysio die Jesse goed helpt met zijn kidd klachten ??
E. Vermeulen
Deskundigheid en duidelijke communicatie
Joost van de Wal
Het probleem met schouder is helaas niet opgelost, maar verder gewoon heel tevreden.
Erica
Hij heeft mij goed behandeld met shock therapie voor mijn hielspoor. Daarnaast gaf hij ook aan welke oefeningen ik thuis moest doen. ik ben daar heel blij mee want het is bijna over.
L.Redelé dr Bloemenlaan 21-16 5022 KX TILBURG
Concentratie van de fysiotherapeut tijdens de behandeling