Goede begeleiding, stemt de behandeling af op de klacht, bespreekt dit samen. Er wordt naar je geluisterd, toont interesse in de persoon. Weet waar ze het over heeft.
Er wordt goed geluisterd en de behandeling is vakkundig en goed.
De fysiotherapeut dacht hel goed mee. Bekeek alle mogelijkheden en onmogelijkheden op een professionele wijze. Was empathisch en erg vriendelijk.
Zie antwoorden
Erg goede praktijk met deskundig personeel
Empathisch, deskundig, prettig in de omgang, heeft passie voor haar vak
Hij luistert goed en ik kon mee beslissen over de behandeling
Het luisterd oor, meedenken en samen bespreken wat te doen. Ik kan/ mag mijzelf zijn en voel mij hier prettig.
Word serieus genomen en goed behandeld
Ik heb baat bij de behandeling dus dat gun ik een ander ook.
Deskundig en betrokken
De uitleg was prima, de behandeling uiteraard ook
Niels nam echt de tijd voor me. Hele duidelijke communicatie en uitleg. Ook de resultaten van de behandeling zijn erg positief!
Ze had een luistert oor en nam je serieus en nam de tijd en heeft alles goed uit gelegd.
In goed overleg een behandelplan gemaakt en indien nodig bijgestuurd. Behandeling resultaat en effectgericht
Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Berkel - Enschot
Akkerweg 2
5056 JA Berkel-Enschot
Er wordt goed geluisterd en de behandeling is vakkundig en goed.
Zie antwoorden
Erg goede praktijk met deskundig personeel
Empathisch, deskundig, prettig in de omgang, heeft passie voor haar vak
Hij luistert goed en ik kon mee beslissen over de behandeling
Word serieus genomen en goed behandeld
Ik heb baat bij de behandeling dus dat gun ik een ander ook.
Deskundig en betrokken
De uitleg was prima, de behandeling uiteraard ook