Vriendelijk en vakbekwaam

Leuke en goede behandelingen waarbij de klachten snel en effectief verholpen zijn!

Goede zorg in eigen dorp

Ben door de fysiotherapeut goed behandeld. Wist precies wat mijn probleem was en heeft hier ook haar behandeling op gedaan.

In mijn ogen was hij zeer deskundig en de behandeling voelde goed , jammer dat mijn probleem niet opgelost is.

Fysiotherapeut denkt goed mee, legt goed uit en is zeer betrokken.

Claudia Schlangen

Er wordt goed geluisterd. Goede communicatie over alles omtrent de behandeling en oorzaken en gevolgen. Alles in overleg. En prettig in omgang. Ook dat is belangrijk. Er is veel aandacht voor de patiënt. Ze weten ook echt wel waar ze over praten, dit merk je aan de uitleg die ze overal over geven.

Deskundig in diagnose stellen, duidelijk en zorgvuldig in haar uitleg over de klacht en welke behandeling ze gaat toepassen, toegankelijk en snel bereikbaar. En bovenal vriendelijk!

Was duidelijk en behulpzaam

Walter van Zon

Zo kundig,direct handelend!!

Wil Pigmans

SterSterSterSterLege ster

Therapeut kon weinig met mijn situatie. Hierdoor ontbrak voor mij een goede inschatting van de kennis en kunde.

Het resultaat is altijd oké, en Edwin is een fijne mens

Cees Tak

Vriendelijk en professioneel!

Alles was goed, heb geen klachten.

Snel de juiste hulp/behandeling

Topfysiotherapie Berkel - Enschot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Berkel - Enschot

Het team werkt volgens de nieuwste inzichten op het vakgebied. U bent bij ons in vertrouwde en prettige handen. U kunt terecht met al uw vragen die te maken hebben met uw klachten.

Akkerweg 2

5056 JA Berkel-Enschot

Vriendelijk en vakbekwaam

Goede zorg in eigen dorp

Fysiotherapeut denkt goed mee, legt goed uit en is zeer betrokken.

Claudia Schlangen

SterSterSterSterLege ster

Het resultaat is altijd oké, en Edwin is een fijne mens

Cees Tak

Vriendelijk en professioneel!

Alles was goed, heb geen klachten.

Snel de juiste hulp/behandeling

Topfysiotherapie Berkel - Enschot heeft de volgende resultaten bereikt: