Heel deskundige
steeds op een prettige manier geïnformeerd over de oefeningen en goed begeleid.
Zij is serieus ,streng en een goede vakman
Het was de eerste x bij haar, ik vind dat ikzelf geen goede beoordeling kan geven na 1x
Deskundige en duidelijk aanpak
De deskundigheid en heel openstaan om te luisteren naar de bevindingen van de cliënt. Ik voelde tijdens en na de fysio geregeld onnodige pijntjes en daar werd gelijk op ingespeeld. Bij zowel Mieke als Hanneke. Helemaal Top!!
Oefeningen
Prettige manier van werken. klachtenvrij na de behandeling
Fijne en persoonlijke behandeling, zeer goede verstandhouding.
John neemt mij altijd serieus. Behandelingen zijn effectief. Hij denkt met mij mee en is flexibel met behandelingen plannen zodat mijn doel gehaald wordt. Gewoon super.
Ondanks dat de behandeling slechts gedeeltelijk heeft geholpen heeft zij zelf aangegeven niet oneindig door te gaan behandelen. Uiteindelijk heeft de geadviseerde rustperiode van ongeveer 2 maanden een positief effect gehad.
Luistert goed en weet de juiste behandeling te geven bij het probleem
Je wordt serieus genomen en er wordt niet meer behandeld dan nodig is.
Een goede, fijne fysiotherapeut
contact,uitleg en behandeling
Topfysiotherapie Drunen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Drunen heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Drunen
Tinie de Munnikstraat 11
5151 VW Drunen
Heel deskundige
steeds op een prettige manier geïnformeerd over de oefeningen en goed begeleid.
Zij is serieus ,streng en een goede vakman
Deskundige en duidelijk aanpak
Oefeningen
Prettige manier van werken. klachtenvrij na de behandeling
Fijne en persoonlijke behandeling, zeer goede verstandhouding.
Luistert goed en weet de juiste behandeling te geven bij het probleem
Je wordt serieus genomen en er wordt niet meer behandeld dan nodig is.
Een goede, fijne fysiotherapeut
contact,uitleg en behandeling