Snelle afspraak mogelijk, effectieve aanpak

Zeer Deskundige therapeut die heel prettig is in de omgang en heel zorgvuldig en gedegen te werk gaat. De reden dat ik een 7 geef heeft te maken met het effect vd oefeningen. Ook al heeft de therapie meer inzicht gegeven en bijgedragen aan het afnemen vd klachten dan ik had verwacht, het is niet weg. Maar dat kan ook niet..

Om daar onder begeleiding te gaan fitnessen

Weet wat hij doet en als hij twijfelt geeft hij dat ook aan of stuurt je verder

Deskundigheid. Duidelijke uitleg. Prettige omgangsvormen.

Heeft de tijd voor me en geeft goede uitleg

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik gaf aan waar ik last van had, vervolgens ging de fysio aan de slag met andere punten dan aangegeven. De pijn en ongemak werd niet minder, vervolgens verzocht om een andere fysio. Toen kwam de conclusie dat er iets heel anders aan de hand was en ik eerder verkeerd behandeld was.

Goede op maat oefeningen. Persoonlijk

Marja Kat

Goede zorgen geïnteresseerd

dat alles klopt

Bekwaamheid en open en duidelijk in gesprek over fysiek probleem, voortgang en adviezen.

Nvt

John is vriendelijk,luistert goed. Geeft professionele info over de aandoening.Werkt geconcentreerd. En stimuleert het doen van oefeningen. En toetst wat het effect is van de behandeling en komt gezamenlijk tot conclusie doorgaan of stoppen.

Eerlijk, vakkundig,duidelijk

De deskundigheid, duidelijke uitleg over oefeningen thuis en de aanpak van de behandeling. Echo en shockwave gaf het gevoel serieus genomen te worden

Topfysiotherapie Hilvarenbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Hilvarenbeek

Bij Topfysiotherapie® Hilvarenbeek zijn we met een team van drie fysiotherapeuten u van dienst met algemene fysiotherapie en fysiotherapie-specialisaties. Met een patiëntgerichte werkwijze en oog voor nieuwe ontwikkelingen leggen wij de lat hoog voor optimale resultaten van onze behandelingen.

Koestraat 25

5081 BB Hilvarenbeek

Snelle afspraak mogelijk, effectieve aanpak

Om daar onder begeleiding te gaan fitnessen

Weet wat hij doet en als hij twijfelt geeft hij dat ook aan of stuurt je verder

Deskundigheid. Duidelijke uitleg. Prettige omgangsvormen.

Heeft de tijd voor me en geeft goede uitleg

SterSterSterHalve sterLege ster