Snelle afspraak mogelijk, effectieve aanpak
Zeer Deskundige therapeut die heel prettig is in de omgang en heel zorgvuldig en gedegen te werk gaat. De reden dat ik een 7 geef heeft te maken met het effect vd oefeningen. Ook al heeft de therapie meer inzicht gegeven en bijgedragen aan het afnemen vd klachten dan ik had verwacht, het is niet weg. Maar dat kan ook niet..
Om daar onder begeleiding te gaan fitnessen
Weet wat hij doet en als hij twijfelt geeft hij dat ook aan of stuurt je verder
Deskundigheid. Duidelijke uitleg. Prettige omgangsvormen.
Heeft de tijd voor me en geeft goede uitleg
Ik gaf aan waar ik last van had, vervolgens ging de fysio aan de slag met andere punten dan aangegeven. De pijn en ongemak werd niet minder, vervolgens verzocht om een andere fysio. Toen kwam de conclusie dat er iets heel anders aan de hand was en ik eerder verkeerd behandeld was.
Goede op maat oefeningen. Persoonlijk
Goede zorgen geïnteresseerd
dat alles klopt
Bekwaamheid en open en duidelijk in gesprek over fysiek probleem, voortgang en adviezen.
Nvt
John is vriendelijk,luistert goed. Geeft professionele info over de aandoening.Werkt geconcentreerd. En stimuleert het doen van oefeningen. En toetst wat het effect is van de behandeling en komt gezamenlijk tot conclusie doorgaan of stoppen.
Eerlijk, vakkundig,duidelijk
De deskundigheid, duidelijke uitleg over oefeningen thuis en de aanpak van de behandeling. Echo en shockwave gaf het gevoel serieus genomen te worden
Topfysiotherapie Hilvarenbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Hilvarenbeek
Koestraat 25
5081 BB Hilvarenbeek
Om daar onder begeleiding te gaan fitnessen
Weet wat hij doet en als hij twijfelt geeft hij dat ook aan of stuurt je verder
Deskundigheid. Duidelijke uitleg. Prettige omgangsvormen.
Heeft de tijd voor me en geeft goede uitleg
Goede op maat oefeningen. Persoonlijk