Ja hij gaf mijn uit leg en wat we ging doen met de oefeningen blijf doen en nog oefeningen met gewichten en fietsen lopen ik was tevreden over
Ik had klachten aan mijn nek en daar ging mijn therapeut niet heel erg op in. Toen ik bij een andere therapeut was (binnen dezelfde organisatie) werd er meer naar mijn klachten gekeken en ook effectief op gemasseerd en oefeningen op meegegeven. De therapeut die ik meestal had was vooral bezig met mijn rug en weinig tot niet met mijn nek en de punten waar ik pijn had.
Helder, vriendelijk, goeie diagnostiek, goede waarschuwingen, oefeningen die te doen zijn. De koffie heb ik niet geproefd, maar daar kwam ik niet voor.
Goede resultaten van behandeling en uitleg
goede zorg, betrokkenheid en fijne behandelingen
Bij dezelfde klachten als ik zelf heb
Luistert uitstekend en speelt prima in op de vragen en problemen
duidelijke taal in het hoe en waarom de oefeningen.. heel gezellig, ik voelde me op mijn gemak bij hem.
Goede uitleg waarom hij voor deze behandeling koos. Snel en goed resultaat.
Er wordt eerst een diagnose gesteld met behulp van echografie. Daarna een behandeling vastgesteld met oefeningen.
Rustig, duidelijke uitleg, goede fysieke behandeling en controle op effecten, goede oefening meegekregen, gemakkelijk in contact.
Luisteren naar klacht, Duidelijk behandelplan
Deskundig, en goed commutatief.
Eerlijk, goede uitleg en goede resultaten.
goede behandelingen en luistert goed
Topfysiotherapie Hilvarenbeek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Hilvarenbeek
Koestraat 25
5081 BB Hilvarenbeek
Goede resultaten van behandeling en uitleg
goede zorg, betrokkenheid en fijne behandelingen
Bij dezelfde klachten als ik zelf heb
Luistert uitstekend en speelt prima in op de vragen en problemen
Goede uitleg waarom hij voor deze behandeling koos. Snel en goed resultaat.
Luisteren naar klacht, Duidelijk behandelplan
Deskundig, en goed commutatief.
Eerlijk, goede uitleg en goede resultaten.
goede behandelingen en luistert goed
Topfysiotherapie Hilvarenbeek heeft de volgende resultaten bereikt: