Jeannine Hendriks

Er wordt volop meegedacht en telkens overlegd wat de mogelijkheden zijn en of ik dat wil

fijne omgang

Duidelijke en doelgerichte behandeling, voldoende tips en goede adviezen. Er werd goed geluisterd en daarop de behandeling gekozen.

Heel prettig in contact, afgestemd en voortvarend.

Jacques helpt mij al jaren en krijgt het toch altijd weer voor elkaar dat alles wordt hersteld.

Vakman, ondanks zijn jonge leeftijd. Zelfs Heckert en van Lierop, waar Luuk mij naar verwees, vond de diagnose getuigen van vakmanschap. Dus bij deze ook hun complimenten aan Luuk.

Hij gaf fijne instructie en zorgde voor leuke afwisseling tussen de oefeningen en hij maakte de afspraak gezellig

Luistert, geeft uitleg over de verwachtingen, is geduldig.

Deskundig, kent zijn vak, is hier nog volop mee bezig. Geeft vertrouwen, empathie, heeft aandacht voor je als persoon. De fysiotherapeut is een topper.

Ik ben snel van mijn klacht afgekomen en de therapeut heeft mij uitleg gegeven over het aanhouden van een trainingsinterval om klachten in de toekomst te voorkomen.

Altijd een luistert oor en goede adviezen .

Goede begeleiding en serieuze belangstelling

Ze doen het super goed! Nemen je als klant serieus en ben altijd nog van mijn klachten afgekomen. Hele fijne therapeuten, ook qua persoon! Al jaren meer dan tevreden over deze praktijk!

Er werd goed geluisterd naar mijn klachten, hier werd kundig naar gekeken en is naar tevredenheid behandeld

Heb de behandelingen ervaren als prettig en zeer efficiënt.

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman Oranjeplein Goirle is uw fysiotherapeut in de gemeente Goirle en Riel, en heeft tevens een functie voor de regio Tilburg en omstreken met o.a. fysiotherapie, manuele therapie en orofaciale fysiotherapie. Bel of kom langs voor een afspraak.

Oranjeplein 2a

5051 LW Goirle

Jeannine Hendriks

fijne omgang

Heel prettig in contact, afgestemd en voortvarend.

Luistert, geeft uitleg over de verwachtingen, is geduldig.

Altijd een luistert oor en goede adviezen .

Goede begeleiding en serieuze belangstelling

Heb de behandelingen ervaren als prettig en zeer efficiënt.

Topfysiotherapie Keyzer en Pasman heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10