Mijn therapeut was zeer bekwaam. Hij nam me serieus en vertelde precies wat in zijn ogen haalbaar was onder zijn begeleiding. Hij heeft me na afloop nog volop tips gegeven, waar ik zeer zeker...Mijn therapeut was zeer bekwaam. Hij nam me serieus en vertelde precies wat in zijn ogen haalbaar was onder zijn begeleiding. Hij heeft me na afloop nog volop tips gegeven, waar ik zeer zeker met vooruit kan
Ze legde heel duidelijk uit hoe de spieren in mijn gezicht liepen, luisterde met aandacht en had al meteen precies de goede plekken te pakken. Ik had eigenlijk vorige week maandag een afspraak bij...Ze legde heel duidelijk uit hoe de spieren in mijn gezicht liepen, luisterde met aandacht en had al meteen precies de goede plekken te pakken. Ik had eigenlijk vorige week maandag een afspraak bij haar staan maar door alle drukte ben ik die helemaal vergeten. Ik ga ervanuit dat de behandeling nu afgelopen is, maar het is zeker niet zo dat ik expres niet kwam opdagen omdat ik het niet meer zinvol vond.
Ik werd gemotiveerd om gezonder te gaan leven en meer te bewegen. Dat werkt dus echt
Rosemarie van den Berg
Door de deskundigheid
Door zijn deskundigheid
De behandeling heeft ontzettend goed geholpen. Ik heb jaren met ernstige nek- en hoofdpijn gelopen. Van alles geprobeerd en toen min of meer geaccepteerd dat ik ermee moet leren leven.De behandeling heeft ontzettend goed geholpen. Ik heb jaren met ernstige nek- en hoofdpijn gelopen. Van alles geprobeerd en toen min of meer geaccepteerd dat ik ermee moet leren leven. Het is heel fijn dat ik zo snel van mijn klachten af ben. Hopelijk blijft dat zo. Mochten de klachten terugkomen, dan wacht ik niet zo lang meer tot ik contact opneem!
Sonja van Gorp van Otterlo
Is erg kundig en voel me begrepen
Wanneer personen gelijkwaardige klachten hebben!
Als iemand een therapeut zoekt
Ad van Beurden
De altijd zeer vriendelijke en vooral persoonlijke benadering is ontzettend prettig