Deskundigheid, prettig in de omgang, vriendelijkheid
Als het ter spraken komt
Martina Smits
Dit omdat ik zeer goed vooruit ben gegaan en zeer stabiel ben nu wat mijn klachten zijn die behoren bij mijn aandoening. Dit had ik niet verwacht dat het zo kon verbeteren. De artsen in het...Dit omdat ik zeer goed vooruit ben gegaan en zeer stabiel ben nu wat mijn klachten zijn die behoren bij mijn aandoening. Dit had ik niet verwacht dat het zo kon verbeteren. De artsen in het ziekenhuis hadden me destijds gezegd dat ik mijn klachten van destijds zo zou houden en er geen verbetering mogelijk zou zijn, dus wel dankzij mijn fysiotherapeut.
Thommie Van Gorp
Gewoon fijne fysiotherapeut met veel kennis en kunde
Luistert goed naar mijn uitleg over de pijn en weet de juiste behandeling te geven. Dry needling was nieuw voor mij.
Luisterde naar wat mijn klacht én doel was. Hield dat doel goed in de gaten.
Duidelijke diagnose en uitleg, goede begeleiding in de uitvoering van de behandeling.
Dhr. F.W.P. Brants
Daar ik al 5 decennia bij deze Topfysiotherapie, onregelmatig in behandeling ben geweest, ken ik hun kwaliteiten en vakbekwaamheid. KANTSCHRIFT: Wil het werk de meester prijzen, dan moet de...Daar ik al 5 decennia bij deze Topfysiotherapie, onregelmatig in behandeling ben geweest, ken ik hun kwaliteiten en vakbekwaamheid. KANTSCHRIFT: Wil het werk de meester prijzen, dan moet de meester er over zwijgen.