Hij is duidelijk, denkt mee, en ziet ook de andere problemen, waarvan ik nu profijt heb.. Fijne vriendelijke therapeut.

Prima zorg

Esmee luistert naar je, los van de klachten en kijkt naar jou als persoon. Daarnaast neemt ze de klacht serieus en denkt met je mee

Altijd

Kundig, vriendelijk en begrijpt de klachten

Linda

Duidelijk, vriendelijk, doet zn werk goed

Heeft goed en duidelijk geholpen en probeerde elk vraagstuk van mij zo goed mogelijk te beantwoorden

Zeer vriendelijk. Goede uitleg over oefeningen. Duidelijk over behandelplan.

Petra Rijkers

Duidelijke uitleg

SterSterSterHalve sterLege ster

Wanneer iemand met dezelfde klachten daarom zou vragen zal ik de fisiotherapie zeker aanbevelen. Ze zijn gewoon goed en gezellig.

Super deskundige manuele therapeut

SterSterSterSterLege ster

Neemt klacht serieus, handelt naar bevindingen, nam de tijd, kijkt verder als alleen de klacht zelf en is deskundig

SterSterSterLege sterLege ster

nee

Hij was duidelijk

Rob is professioneel, deskundig en prettig in omgang. Rob is niet voor een gat te vangen. Rob zoekt samen met mij naar de beste behandling op dat moment.

Topfysiotherapie Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2018

Topfysiotherapie Schijndel

De fysiotherapeut is er voor iedereen. Als je niet kunt bewegen. Als je niet durft te bewegen, als je moeite hebt met bewegen of meer moet bewegen. Voor groot en klein, voor jong en oud. Uw fysiotherapeut onderzoekt, behandelt en adviseert, informeert en motiveert tot het uitvoeren van oefeningen en tot beter bewegen.

Hertog Jan II Laan 43

5482 BG Schijndel

Prima zorg

Altijd

Kundig, vriendelijk en begrijpt de klachten

Linda

Duidelijk, vriendelijk, doet zn werk goed

Zeer vriendelijk. Goede uitleg over oefeningen. Duidelijk over behandelplan.

Petra Rijkers

Duidelijke uitleg