Professioneel en duidelijk
De eerste diagnose was meteen raak, dat werd later nog bevestigd door een echo. Ze stimuleert met oefeningen die ik thuis kan doen, zodat ik niet afhankelijk ben van de fysio.
Super goede begeleiding. Leuk enthousiast team. Met een super verbetering als gevolg. Dank jullie wel!
Luisteren goed naar wat jij kunt en wilt.
Prima geholpen
Goede service en begeleiding
onervaren, niet serieus
Een fysiotherapeut die zijn vak goed beheerst en zijn omgang met mensen is ook heel prettig.
Dezedeze therapeut heeft veel kennis en inzicht en wat goed is voor herstel t
Eerlijk en begrijpend
Goeie behandeling
Gaf duidelijk uitleg. Oefeningen waren duidelijk en goed te doen. Ik merkte verschil.
Erg betrokken bij het kind en past zich aan in de situatie. Is duidelijk naar het kind maar ook leuk en lief.
De eerlijkheid en deskundigheid van Wieteke
Anneke is een super gedreven, eerlijk en oprecht persoon.
Topfysiotherapie Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Schijndel
Hertog Jan II Laan 43
5482 BG Schijndel
Professioneel en duidelijk
Luisteren goed naar wat jij kunt en wilt.
Prima geholpen
Goede service en begeleiding
onervaren, niet serieus
Dezedeze therapeut heeft veel kennis en inzicht en wat goed is voor herstel t
Eerlijk en begrijpend
Goeie behandeling
De eerlijkheid en deskundigheid van Wieteke
Anneke is een super gedreven, eerlijk en oprecht persoon.
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Schijndel