Heel deskundig
Rustig, prettig in de omgang, diagnose en behandeling duidelijk uitgelegd. Prima!
Fysiotherapeut was erg leuk in het contact met onze dochter. Ook was ze heel duidelijk naar haar en naar ons. Nam de tijd om naar ons verhaal te luisteren. En het einddoel is behaald!
Hij was vriendelijk, besprak alles duidelijk met mij en kwam kundig over
Ze nam mijn klachten uiterst serieus en begon elke behandeling met het vragen hoe de nawerking was geweest van de behandeling daarvoor en paste het zo nodig aan, ook stond ze open voor mijn suggesties
De deskundigheid, betrokkenheid en inzet van Anneke hebben mij enorm geholpen mijn klachten onder controle te krijgen.
Prima fysiotherapeut met luisterd oor en goede manier van behandeling
Ten aller tijden. Ik was erg tevreden over mijn behandelingen. Ook de keren dat hij thuis is geweest voor de eerste behandelingen.
Ze heeft met me meegedacht om de oefeningen in te passen in mijn dag
Zeer vriendelijk, goed op het kind gericht, fijn contact en erg meedenkend
Anneke is lief, rustig, duidelijk en consequent. Een topper in haar vak. Zeer deskundig en altijd bereid om mee te kijken na mogelijkheden. We gaan haar missen!
Is een weet precies waar het euvel zitheeft mij door verwezen naar andere therapeute speciaal voor de oudere patiënt in verband met onstabiliteit
Deskundige fysio
Te vrede met topfysiotherapie.
Topfysiotherapie Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima fysiotherapeut met luisterd oor en goede manier van behandeling
Ze heeft met me meegedacht om de oefeningen in te passen in mijn dag
Zeer vriendelijk, goed op het kind gericht, fijn contact en erg meedenkend
Deskundige fysio
Te vrede met topfysiotherapie.
Topfysiotherapie Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Schijndel