Jolande Frederiks
Werd serieus genomen
Persoonlijke, individuele begeleiding Oprechte interesse in wat je doet en bezighoudt Vertrouwen om aan te geven als iets niet gaat of lukt Hard werken tijdens behandeling, maar wel met plezier
Vriendelijk kundig
Ik heb maar 2 behandelingengehad
Profesjonalizm oraz skutecznosc w leczeniu
Leuke kundige fysiotherapeuten met een praatje.
Kasia is heel deskundig en begripvol. Ze luistert goed naar je en probeert je zo goed mogelijk helpen met de klachten.
Is naar mijn idee heel kundig, vraagt goed door , heeft verschillende manieren van aanpak
Voelde mij daar op mijn gemak en ze had begrip voor dit moeilijke proces.
Zeer kundige fysiotherapeut, geeft me alle vertrouwen. Ik kom al vele jaren bij deze praktijk en altijd op de juiste manier geholpen
Zeer vak gepassioneerd en kundig
Ze behandeld en luistert goed.
zij is de enige die mijn rug kan manipuleren zonder dat het pijn doet.
Mijn specialist kan mij altijd helpen en adviseren. Ik raad het 100% aan
Topfysiotherapie Slebus Wijnakker & van Berkum Oss verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Slebus Wijnakker & van Berkum Oss heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Slebus Wijnakker & van Berkum Oss
Schadewijkstraat 8
5348 BC Oss
Werd serieus genomen
Vriendelijk kundig
Ik heb maar 2 behandelingengehad
Profesjonalizm oraz skutecznosc w leczeniu
Leuke kundige fysiotherapeuten met een praatje.
Voelde mij daar op mijn gemak en ze had begrip voor dit moeilijke proces.
Zeer vak gepassioneerd en kundig
Ze behandeld en luistert goed.
zij is de enige die mijn rug kan manipuleren zonder dat het pijn doet.
Mijn specialist kan mij altijd helpen en adviseren. Ik raad het 100% aan
Topfysiotherapie Slebus Wijnakker & van Berkum Oss